Kıyamet alametleri nelerdir? Küçük ve büyük kıyamet alametleri

BİR YORUM YAPIN 60

Hakan 1 yıl önce

8. Sinifim birazdan okula gidicem okuyum dedim valla korktum ben... dünyanın sonu ne zaman acaba

Toplam 1 beğeni

Ebru poyraz 1 yıl önce

Allah günahlarımızı affetsin bizleri imansız bırakmasın

Toplam 2 beğeni

İrem 1 yıl önce

Sağol un çok yardimçi oldunuz Allah sizden razi olsun

Toplam 1 beğeni

ELİZABETH 1 yıl önce

Harikaydı TEŞEKÜR EDİYORUZ

Toplam 2 beğeni

Ebru 1 yıl önce

Kıyamet gününün yaklaştığı heryerden belli yazıları okudukça anlıyorum ve korkuyorum gençliğimi daha yaşıyamadım cehennemde yanmak istemiyorum Allah'a her gece yatmadan dua ediyorum Allah işimizi hayır etsin..

Toplam 11 beğeni

faruk 2 yıl önce

elanur 11 yaşındasın diye kendine güvenme takva sahibi allahın iradesi yeter herşeye.o gün gelince kork bence ve gereksiz yorum yapma.

Enes 2 yıl önce

Allah Hayırlı Hayat Hayırlı Ölüm Versin Rabbim Şerleşmiş Insanlardan Şerlerinden Ümmeti Muhammedi Korusun Selamunaleykum Allah'a Emanet Olun

Toplam 9 beğeni

Fırat Arslan 2 yıl önce

Hayırlı geceler

Toplam 0 Beğeni

Yusuf Turhan 2 yıl önce

Rabbim sonumuzu hayr etsin İNŞAALLAH...

Toplam 5 beğeni

Fırat 2 yıl önce

Hayırlara vesile olmasını dilerim hakkını helal et

Toplam 0 Beğeni

Elanur 2 yıl önce

Annem dün akşam kıyamet koptuğunu görmüş bende bir kać ay önce gördüm kıyamet koptuğuğunu bence kopucaksa kopsun ben korkmuyorum ben daha 11yaşında çocuğum ben direk cennette giderim diye düşünüyorum inşallah bence sizde korkmayın gereksiz bir korku Allah sonumuzu hayır etsin

Toplam 6 beğeni

Kapak 1 yıl önce

Sen yaşından dolayı deyil, bu zekandan dolayı zaten cennete gidersin. Doğuştan akıl eksikliği olan engelli kişiler zaten cennetliktir.

Toplam 0 Beğeni

Ebru 1 yıl önce

11 yaşında olman cehenneme gitmeyeceğin anlamına gelmez artike ergenliğe girdiğin için zaten bi yaştan sonrada herseyin farkında olursun ama yinede korkma ne kadar günahın farsa okadar yanarsın..

Toplam 0 Beğeni

Lolo 2 yıl önce

Cehalet artacak is ehli olmayan kiqilere verileczk..bencz bu da gerceklzsti

Toplam 0 Beğeni

Duru 2 yıl önce

Ne cahil bir yorum sizin gibiler yüzünden başımıza belalar bitmiyor

Toplam 0 Beğeni

kimse 2 yıl önce

allah bilir

Toplam 2 beğeni

Muhammet ali 2 yıl önce

Allah herkesi bildiği gibi yapsın.hepinize iyi günler sağlıkla kalın hoşçakalınnn

Toplam 1 beğeni

Dilek 2 yıl önce

ALLAH hepimizi korusun hepimizi bağışlasin

Toplam 3 beğeni

1234 3 yıl önce

Kıyamet alametleri kafirler için kötü bir hayat başlangıcı iyi insanlar ve müslümanlar için güzel bir hayat olacak, hatta kıyamet zamanında bir adam çıkacakmış ve alnının tam ortasında kafir yazmasıyla birlikte sağ gözü kör olacakmış ve bu kişi insanları iyilikte caydırmaya ve kötülüğe yönlendirmeye çalışacakmış ama artık milletimizin bu şekilde kötü davranışlarda bulunmaya devam etmesi sürecinde sanıyorum ki o kişiye inanacak Allah sonumuzu hayır etsin.

Toplam 13 beğeni

Elanur 2 yıl önce

Garip ama bence müslümanlar dinlerinden asla dönmez . Diye umut ediyorum tam emin değilim ama ben asla dininden dönmem kıyamet kopucaksa kopsun asla korkmuyorum sizde korkmayın çünkü bizi yaratan Allah sonumuzu getiren de Allah olacak ha kıyamet ha ölüm farketmiyor ben galiba daha 11 yaşında olduğum için korkmuyorum çünkü kıyamet koparsa ben direk cennette giderim diye düşünüyorum inşallah

Toplam 0 Beğeni

Mehmet 2 yıl önce

Deccal

Toplam 1 Beğeni

mehmet 3 yıl önce

kıyamet in ne zaman kopacağını biz bilmesekte kainatta bilinen ve kainatın özünde var olan sabit bir sondur. Tabi olaylar kıyametten önce olan hadiseler kiyamet bir şeyin bitişi ve başlangıcı olarak düşünülüyor fakat Allahın gücü kudretini ne başı nede sonu vardır. Bu şeytan ın yanılmacasıdir.

Toplam 6 beğeni

Harun 3 yıl önce

Kıyamet ne zaman kopacak kimse bilemez ama peygamber efendimiz sav ümmetimin 1500 yıl yaşanmayacağını söyler rabbim insanlara her zaman affedici ve büyüklük yapmıştır.. ama insanların kalpleri o kadar kara ve berbat olmuş ki kıyamet kopsada benim için pek birşey ifade etmiyor neticede o olay hepimizin başına gelecek ama kötü insanların ceza alacaklarına çok sevinirim inşaallah bu virüs kötü insanları hepsini allırda dünya tekrar eski haline döner İyi insanlara tek sözüm korkmayın Allah büyük zateni hepimiz birgün öleceğiz ha bugün ha yarın

Toplam 13 beğeni