Mucize bebek hayata tutunmayı başardı

Frankie Morrison, isimli bebek vücudunda 2 kaşık kanla doğdu. Ailesine en kötü ihtimale hazırlanmaları söylendi.

İngiltere'de vücudunda 35 ml, yani 2 kaşık kanla doğan Frankie Morrison isimli bebek mucize eseri hayatta kaldı. Bu demek oluyor ki Frankie'nin vücudunda kandan çok su var.



Daily Mail'de yayınlanan habere göre, bebeğin hareket etmediği farkedilince anne Maria acilen sezaryene alındı. Aile en kötü ihtimale kendilerini hazırlarken Frankie sağ salim dünyaya geldi.




3 çocuk annesi Maria, karnında bebeğin hareket etmediğini farkedince hastaneye gitti. Durumun normal olduğunu, bebeğin tembellik ettiğini söyleyerek eve gönderdiler. Ancak bir problem olduğunu hisseden Maria 2 gün sonra tekrar hastaneye gitti. Biraz daha geç kalsaydı, Frankie şimdi hayatta olmayabilirdi.


Bebek doğduğunda tepki vermiyordu. Nefes almakta problem yaşıyordu. Bu yüzden doktorlar aileyi, en kötüsüne kendilerini hazırlamaları yönünde uyardı. Vücudunda kan yerine su olan bebeğin vücudu şişti. Ciğerlerine ve göğsüne su dolduğu için göğüs tüpü takılarak yaşam destek ünitesine alındı.



Şimdi 12 aylık olan Frankie, yaşam mücadelesini kazandı. Ancak Frankie gibi kan değerleri normalin altında doğan birçok bebek var.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0