Meraklı Çocuk ile Annesi: Kitaplar

İslam’ın Amentüsü - Meraklı Çocuk İle Annesi kitabının ‘Kitaplar’ hikayesinin animasyon filminde, kutsal kitaplar ve önemi anlatılıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Mahmut Kaya tarafından kaleme alınan, Amentü duasının açılımından gelen ‘İslam’ın Amentüsü - Meraklı Çocuk İle Annesi’ kitabı animasyon olarak hazırlandı. Animasyonlar şiirsel bir dille çocukların ilgisini çekecek basit bir anlatımla yapıldı.
İslam’ın esasları olan Allah’a, meleklere, kitaplara, peygamberlere, kadere, hayrın ve şerrin Allah’tan geldiğine olan inancın anlatıldığı, ‘İslam’ın Amentüsü’ kitabında 14 şiirsel anlatım yer alıyor. Prof. Dr. Mahmut Kaya tarafından yazılan kitabın animasyon uyarlaması ise Kanal 7 Dijital Medya birimi tarafından gerçekleştirildi. Animasyonların tamamı Youtube’da yer alan Kanal7 Çocuk sayfalarında ve www.izle7.com’dan izlenebilecek.

KİTAPLAR

Animasyon film; “Gökten kaç kutsal kitap indirilmiştir? Gökten indirilen son kutsal kitap nedir? Tahrife uğramayan kutsal kitap hangisidir? Kur’an-ı Kerim kime indirilmiştir?” sorularına yanıt veriyor.

‘Kitaplar’ hikayesinin animasyon filminde, gökten indirilen dört kutsal kitap olduğu, bu kitapların büyük kısmının yanlış yorumlarla tahrife uğradığı, yalnız Kur’an-ı Kerim’in tahrife uğramadığı ve onun iyi korunması gerektiği aktarılıyor.

İslam'ın Amentüsü: Girmesin kimse araya

İLİŞKİLİ HABER

İslam'ın Amentüsü: Girmesin kimse araya

BİR YORUM YAPIN 0