Evden eve taşınırken nelere dikkat edilmeli ?

Taşınmak, bir evi yeniden dekore etmekten daha zor ve karmaşık bir iştir. Evden eve taşınmanın püf noktalarını sizler için araştırdık.

Evden eve taşınma sırasında eşyaların kırılması kaybolması gibi sıkıntılar hemen herkesin başına gelir. Taşınma esnasında sorun yaşamayı önleyecek püf noktaları sizler için derledik...

Cam ve porselen eşyalar diğer eşyalardan ayrı paketlenmeli ve üzerlerine 'Kırılacak eşya' ibaresi eklenmeli. Bu eşyaları paketlerken birbirlerine zarar vermeyecekleri şekilde dizerek boşluklar kağıt, gazete gibi malzemelerle doldurulmalı.

Kitap düşkünleri için kitaplarının hasar almadan taşınması en mühimidir. Bu yüzden kitaplarınızı standart kolilere koyacaksanız yalnızca kolinin yarısına kadarını doldurmalısınız. Bu önlem kolilerin patlamasını engeller. Koli içerisinde ise kitapların arkası yukarı bakacak şekilde dizilmelidir.

Beyaz eşyalar, taşınması hem zor hem de dikkat isteyen eşyalardır. Çizilme yada göçüklerin yanı sıra çarpmanın etkisiyle bozulma ihtimalide bulunur. Bu yüzden nakliyat şirketinizden beyaz eşyalarınızı özenle paketlemesini istemelisiniz. Çamaşır makineniz için emniyet kilitleri bulundurmayı ihmal etmeyin.

 

Dekorasyonun değişmeyen trendi "Ahşap"

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonun değişmeyen trendi "Ahşap"
İş stresi nasıl azaltılır?

İLİŞKİLİ HABER

İş stresi nasıl azaltılır?
Kızıl gelgit nedir? Nerelerde görülür?

İLİŞKİLİ HABER

Kızıl gelgit nedir? Nerelerde görülür?

BİR YORUM YAPIN 0