2019 ev dekorasyonunda sonbahar modası

Sonbahara tamamen girmemize çok az bir süre kaldı. Evlerimizi de sonbahara göre dizayn etmemiz gerekir. Peki 2019 sonbahar ev dekorasyonunda neler etkin? Salon, yatak odası, banyo ve mutfak dekorasyonlarında hangi renkler başrolde? Sizler için sonbahar ev dekorasyonu önerilerini derledik. İşte 2019 sonbahar ev dekorasyonu trendleri!

Sonbahar, yağmur ve yağmurun çağrıştırdığı simgeleri bizlerle buluşturur. Renkler ve renklerin tasarımlara olan etkileri, ev dekorasyonunda da kendisini gösterir. Öyle ki bu renkler, kullanılan ortamlarda ferah ve zengin bir hava oluşturur. Nitekim bu mutfağınızda da böyledir, salonunuzda da, yatak odanızda da. İçeriğimiz içerisinde paylaşacağımız dekoratif önerilerle sizler, evinizi 2019 sonbahar dekorasyonunu sonbahar uygun renklerle yapabilirsiniz. İşte sonbahar şıklığını yakalayacağınız dekorasyon önerileri!

EV DEKORASYONUNDA SONBAHAR MODASI

sonbahar salon dekorasyonu

sonbahar salon dekorasyonu

SONBAHAR SALON DEKORASYONU

salon ev dekorasyonu

salon ev dekorasyonu

Halılarınızda çizgili tasarımlarla, turuncu ve yeşil tonlarını koltuk modellerinde görürsünüz. Sehpa ve masalarda kahve renkler aktifken, aksesuar seçimi olarak, mum ve sonbaharı temsil eden yaprak süsleri de oldukça dikkat çekiyor.

ev dekorasyon önerileri

ev dekorasyon önerileri

SONBAHAR MUTFAK DEKORASYONU

sonbahar mutfak dekorasyonu

sonbahar mutfak dekorasyonu

Görselliğe önem verenlerdenseniz, en çok vakit geçirdiğiniz mekan olan mutfakta fresh renkleri tercih edebilirsiniz. Soğuk olarak tanımlanan lavanta ile beyaz, krem renklerin uyumu farklı bir görüntü katacaktır. Ve bu renklerle, sonbaharın oluşturduğu karanlık tonlardan uzaklaşıp mutfağınızı daha aydınlık yapabilirsiniz.

SONBAHAR BANYO DEKORASYONU

sonbahar banyo dekorasyonu

sonbahar banyo dekorasyonu

Banyoda da mutfaktaki dekorasyon kombinini deneyebilirsiniz. Canlı çiçek tercihi de güzel koku ve fresh ortam için uygun bir seçim olacaktır. Bu nedenle ilk görseldeki gibi bir banyo dekorasyonu oldukça şık olacaktır. 

SONBAHARA YATAK ODASI DEKORASYONU

sonbahar yatak odası dekorasyonu

sonbahar yatak odası dekorasyonu

Daha açık tonları tercih edeceğiniz dinlenme alanınızda amacınız, şıklığı yakalamak olsun. Bunun için de, sonbaharın çağrıştırıcı renklerinden olan yeşil ve açık tonlardan pembe ve tonları, en uygun seçim olacaktır.

Jaluzi perde nasıl temizlenir? Jaluzi perde bakımı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Jaluzi perde nasıl temizlenir? Jaluzi perde bakımı nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0