Mutfakta kullanabileceğiniz en şık aksesuarlar

Yaz ayların sofralarınıza misafirlerinizi en şık aksesuarlarla ağırlamak isteyebilirsiniz. Kahve ve çay fincanları, şekerlikler ve daha birçok aksesuarda, 2020 yazının yansımalarını görmek mümkün. Sizler için yaz havasını evinize yansıtacak birbirinden renkli mutfak aksesuar modellerini ve fiyat aralıklarını derledik.

Günlük hayat içerisinde en çok kirlenen ve kullanılan alanlardan biri olan mutfaklar, sofraların vazgeçilmez aksesuarlarından olan kahve ve çay fincanlarını, şekerlikleri ve çikolatalıkları, sunum için kullanılan tabakları, çaydanlıkları, cezveleri içerisinde bulundurur. Pek çok marka, yaza özel tasarımlarını ve koleksiyonlarıyla ilgi görmeye başladı. Peki bu sezon için hangi tarz mutfak aksesuarları karşımıza çıkıyor? Nasıl modellerle istediğiniz sunum şıklığını elde edebilirsiniz?  İçeriğimiz içerisinde hem bu sorulara yanıt aradık hem de desen detaylarına yöneldik. Ancak öncelikle bu yılki modellerde karşımıza çıkan desen modellerine bakalım:

Çay fincanı modelleri

Çay fincanı modelleri

MUTFAK AKSESUARLARINDA ÖNE ÇIKAN DESENLER

Yaz sezonuyla birlikte özellikle çay ve kahve fincanlarında, tabaklarda çiçek ve doğayı temsil eden figürler baş gösteriyor. Ancak tıpkı modada olduğu gibi dekorasyonda da asimetrik stillere yönelmenin vakti geldi.

Hem asimetrik desenler hem de etnik köken yansımaları bu tarz modeller üzerinde yer alıyor. Renkler konusunda ise düz, sade ve tek anlayışı etkin. Özellikle çaydanlık modellerinde bunu sıkça görmek mümkün oluyor.

Şekerlik ve çikolatalıklarda ise küçük detaylar bu sezon için dikkat çeken ayrıntı. Kçük bir kuş figürü ya da kabın aldığı şekil, şeker ve çikolata sunumuna ayrı bir renk katıyor diyebiliriz.

Öyleyse şimdi mutfak aksesuarlarında öne çıkan modellere ve fiyat aralıklarına bakalım:

MUTFAK AKSESUARLARI MODELLERİ VE FİYAT ARALIKLARI

KARACA / KAHVE FİNCANI: 200 TL

KARACA / KAHVE FİNCANI: 130 TL

EMSAN / ÇAYDANLIK: 190 TL

EMSAN / ÇAYDANLIK: 190 TL

JUMBO / DEMLİK: 200 TL

KARACA / ÇEREZLİK: 23 TL

Mutfak gereçleri

Mutfak gereçleri

KÜTAHYA PORSELEN / FİNCAN SETİ: 106.25 TL

SCHAFER / SERVİS TEPSİSİ: 170 TL

Siyah zeytinde yapılan akılalmaz hileler!

İLİŞKİLİ HABER

Siyah zeytinde yapılan akılalmaz hileler!
Ünlü oyuncu Umut Oğuz'dan özel hastane isyanı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Umut Oğuz'dan özel hastane isyanı!

BİR YORUM YAPIN 0