Ütü alırken nelere dikkat edilmeli? 2019 ütü modelleri ve fiyatları

Kadınların en büyük uğraşı ütüdür. Zamanın neredeyse büyük bir kısmını içerisine alan bu işlem, kimi kadınlar için de bir meziyet alanıdır. Peki ütü alırken nelere dikkat edilmeli? Arçelik, Beko, Bosch, Vestel gibi markaların 2019 ütü modelleri nasıl ve hangi fiyat aralıklarında yer alıyor? Bir ütüyü performans açısından en güçlü kılan özellik nedir? Ütü modelleriyle ilgili tüm detaylar, sadece yasemin.com'da!

Ütü, teknolojik açıdan her zaman kendisini yenileyen bir teknolojik alettir. Farklı renkler, modeller ve fonksiyonel özellikleriyle kendisini yenileyen ütü modelleri, evlerin en çok ihtiyaç duyduğu aletlerdendir. Her kadının büyük bir emek ve yoğun mesai harcadığı, en iyisi olsun diye uğraştığı ütü için çeşitli ölçüler ve çeşitler mevcuttur. Bir ütüyü alırken nelere dikkat edilmeli? 2019 ütü modelleri ve fiyatları nasıldır? Bu ölçüler arasında en çok merak edileni bu 2 sorudur. Sizler için, hem ütü modeli seçerken dikkat edilmesi gereken noktalara hem de 2019 ütü modelleri ve fiyat aralıklarına yakından baktık:

KOLAY ÜTÜ YAPMANIN YOLLARI İÇİN TIKLAYIN...

ütü arçelik

ütü arçelik

ARÇELİK: 1.249 TL

ARÇELİK: 1.089 TL

ARÇELİK: 779 TL

ÜTÜ ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Bir ütü satın alırken önemsenmesi gereken en önemli nokta, zaman ve güç performansıdır. Çünkü bazı ütüler, harcadıkları enerji ve güç bakımından faydalı olmaz. Öyleyse şimdi ütü alırken dikkat edilmesi gerekenlere yakından bakalım:

- Enerji bakımından işlevinin normalden fazla olmamasını istiyorsanız, W gücüne bakın. Normal ütülerin W gücü, 2 bini geçmemelidir.

ütü beko

ütü beko

BEKO: 689 TL

BEKO: 779 TL

BEKO: 1.249 TL

- Ütülerin en büyük sorunu, kumaşlarda leke tutmalarıdır. Bu sebeple anti-drip özellikli ütüleri tercih edin. Böylelikle kumaşların leke tutması önlenmiş olur.

ütü vestel

ütü vestel

VESTEL: 769 TL

VESTEL: 449 TL

VESTEL: 242 TL

- Çift çizgi sorunu için en önemli olan, şok buhar özelliğidir. Bu neden şok buhar özelliğine önem gösterin. Ve son olarak, günlük ütü kullanımları için seyahat ütülerinden uzak durun.

ütü bosch

ütü bosch

BOSCH: 619 TL

BOSCH: 615 TL

Sezonun en trend pötikare elbise modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en trend pötikare elbise modelleri

BİR YORUM YAPIN 0