Mikrodalga fırın alırken nelere dikkat edilmeli? Mikrodalga fırın modelleri 2020

Farklı renk ve stilleriyle mutfaklarınızın baş tacı olan mikrodalga fırınlar, hem kullanış hem de mutfak dekorasyonu için önemli parçalardır. Peki Kurban Bayramı döneminde büyük kolaylık ve avantaj sağlayan mikrodalga fırın alırken nelere dikkat edilmelidir? Sizler için 2020 yılının en iyi ve en kullanışlı mikrodalga fırın modellerini ve sahip olması gereken önemli özelliklerini derledik.

Mikrodalga fırınlar günümüz mutfaklarının olmazsa olmaz parçalarındandır. Özellikle yaklaşmakta olan Kurban Bayramı için, etlerin çözülmesini ve yemeklerin kolayca ısınmasını sağlar. Ancak bir mikrodalga fırın satın alırken, dikkat edilmesi gereken belli başlı detaylar bulunur. Peki bir mikrodalga fırın satın alırken nelere dikkat edilmelidir? En iyi ve kullanışlı mikrodalga fırın modelleri nasıldır? Kurban Bayramı sürecinde işinizi oldukça kolaylaştıracak en uygun mikrodalga fırın modellerini ve satın alırken dikkat etmeniz gerekenleri, içeriğimiz içerisinde derledik.

Mikrodalga fırın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; fırını ne amaçla alacağınızdır. Yemek pişirmek için mi, donmuş gıdaları çözmek için mi yoksa ızgara yapmak amaçlı mı kullanacağınızı bilmeniz gerekir. Bunu bilmek, seçeceğiniz mikrodalganın sahip olduğu özellikler için önemlidir. Eğer kullanmayacağınız bir özelliğe sahip ancak ihtiyacınız olan özellik yoksa, bu yanlış bir seçim olacaktır.

- Mikrodalgalar için, kapağın yerleştirildiği filtrenin metal olmasına dikkat edilmelidir. Bu sayede elektromanyetik dalgaların dışarı sızması da engellenmiş olur.

- Üzerinde zaman ayarı bulunan mikrodalga fırınlar, diğer modeller içerisinde kolaylık açısından en ideal olanıdır. Bu fırınlarda var olan dakika ve saniye ayarları sayesinde, yemekler hazırlanırken özellikle fırının başında beklemenize gerek kalmaz. Hazır olduğu anda uyarı gelir.

- Alınacak mikrodalga fırının hacmi de önemlidir. Eğer ev için alınacaksa 20 litre hacimli olması yeterlidir. Ancak iş yerleri için alınacaksa bunun daha üzerinde olmalıdır.

MİKRODALGA FIRIN MODELLERİ 2020

BEKO: 719 TL

ARÇELİK: 600 TL

ARÇELİK: 500 TL

VESTEL: 670 TL

VESTEL: 729 TL

Sıvı kolajen nedir ve ne işe yarar? Sıvı kolajen kürü yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Sıvı kolajen nedir ve ne işe yarar? Sıvı kolajen kürü yapımı
İstanbul'a yakın bayramda gidebileceğiniz doğal sakin yerler!

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'a yakın bayramda gidebileceğiniz doğal sakin yerler!
İnterlok kumaş nedir ve interlok kumaş özellikleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

İnterlok kumaş nedir ve interlok kumaş özellikleri nelerdir?

BİR YORUM YAPIN 1

Ahmet 3 yıl önce

Birinci ve ikinci öneriniz zaten tüm mikrodalga fırınlarda olmak zorunda. Üçüncü öneriniz ise ticari mikrodalga fırınlar zaten büyük hacimli yapılmakta. Dolayısıyla yaptığınız öneriler çok anlamsızdır.

Toplam 11 beğeni