Kıyma çekme makinesi nasıl kullanılır? Elektrikli kıyma çekme makinesi modelleri 2021

Kurban etlerini kasap sırası beklemeden en hızlı ve kolay şekilde kıyma, içli köfte, sosis ve sucuğa dönüştürebilmeniz ev tipi elektrikli kıyma makineleriyle mümkün oluyor. Tefal, Vestel ve Bosch gibi markaların kıyma makineleri, özellikleri kadar uygun fiyatlarıyla da ilk tercihler arasında yer alıyor. İşte Kurban Bayramı haricinde günlük zamanlarda da kullanabileceğiniz 2021 elektrikli kıyma makinesi modelleri...

Kurban Bayramı'nda kesilen etlerin kıymaya, sucuğa ve sosise çevrilmesi için kasaba gidilir. Bu dönemde oldukça yoğun olacak olan kasaplarda, sıra bekleyerek fazlaca vakit geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Et ve kıyma makineleri, bu vakit kaybının önüne geçmenizi sağlar. Kıyma çekme özelliğinin dışında sosis, sucuk ve içli köfte yapan aparatlara da sahip olan bu makineler, yüksek kilitli motor gücüyle uzun ömürlü ve kaliteli bir performans sağlar. Peki en kullanışlı ve uygun fiyatlı kıyma çekme makineleri hangileridir? 

ELEKTRİKLİ KIYMA MAKİNESİ MODELLERİ 2021

GİTTİGİDİYOR VESTEL KIYMA MAKİNESİ 

1.092,40 TL

KİLİTLİ MOTOR GÜCÜ: 2200 WATT

KIYMA ÇEKME KAPASİTESİ: 2,5 KG/DK

GERİ ALMA FONKSİYONU: VAR

SOSİS/SUCUK VE İÇLİ KÖFTE APARATI: VAR

Vestel markasına ait olan bu makineyle, kıyma çekmek dışında içli köfte, sosis ve sucuk da yapabilirsiniz. 

TRENDYOL TEFAL KIYMA MAKİNESİ HV4

899 TL

KİLİTLİ MOTOR GÜCÜ: 2000 WATT

KIYMA ÇEKME KAPASİTESİ: 2,3 KG/DK

SOSİS VE SUCUK APARATI: VAR

Tefal markasına ait olan bu kıyma makinesi ile kıyma çekebilir ve sosis aksesuarı ile ev yapımı sosislerinizi şekillendirebilirsiniz. 3 paslanmaz çelik ızgara ile ince, orta ve kaba et tarifleri için çeşitli kıyma çeşitleri elde edebilirsiniz.

N11 PROFİLO KM1550 ET KIYMA MAKİNESİ

724,47 TL

KİLİTLİ MOTOR GÜCÜ: 1500 WATT

KIYMA ÇEKME KAPASİTESİ: 2,3 KG/DK

SOSİS VE SUCUK APARATI: VAR

Profilo markasına ait olan et kıyma makinesi ile kurban bayramında rahat bir şekilde kıyma çekebilirsiniz. Aynı zamanda sosis ve sucuk yapma aparatı sayesinde evde temiz bir şekilde sucuk/sosis yapabilirsiniz. 

HEPSİBURADA SİNBO 3176 KIYMA MAKİNESİ

499,90 TL 

KİLİTLİ MOTOR GÜCÜ: 2000 WATT

SOSİS VE SUCUK APARATI: VAR

TERS YÖNDE ÇALIŞTIRMA ÖZELLİĞİ: VAR

Fiyatı diğer makinelere oranla daha düşük olan Sinbo kıyma makinesiyle kıyma çekebilirsiniz. Bunun yanı sıra; sosis/sucuk aparatı sayesinde evinizde rahatlıkla sosis ve sucuk yapabilirsiniz.

HEPSİBURADA SCHAFER PRO E X PERT KIYMA MAKİNESİ

799,90 TL

KİLİTLİ MOTOR GÜCÜ: 2000 WATT

İÇLİ KÖFTE ŞEKİLLENDİRME APARATI: VAR 

SUCUK VE SOSİS APARATI: VAR

Schafer marka kıyma makinesi ile kıyma çekebilir ve birçok fonksiyonel özelliklerinden de yararlanabilirsiniz. Ayrıca 2 farklı boyuttaki et kıyma diskleri ile ince ve kalın olacak şekilde istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.

AMAZON BOSCH MFW3520W COMPACTPOWER KIYMA MAKİNESİ

1.099.00 TL

KİLİTLİ MOTOR GÜCÜ: 1500 WATT

KIYMA ÇEKME KAPASİTESİ: 1,8 KG/DK

Bosch marka kıyma makinesi içesinde kıyma çekme özelliği ve sosis tıkacı eklentisi bulunmaktadır. Yemek hazırlama esnasında çok yönlü seçenekler ile işlevsel bir ürün olan bu makine, diğer makinelere oranla daha yüksek fiyatlıdır.

BİR YORUM YAPIN 0