Masumlar Apartmanı'nda kullanılan Arçelik Sterilizasyon Makinesi özellikleri ve fiyatı

Arçelik, mutfaktaki dezenfekte işlemlerini kolaylaştıracak yeni ürününü piyasaya sürdü. Arçelik Sterilizasyon Makinesi, kullanılacak ürünün çok kısa sürede temizlenip sterilize olmasını sağlıyor. Ürün ilk kez, TRT dizisi Masumlar Apartmanı'nda tanıtıldı. Birçok kullanıcı da Arçelik Sterilizasyon Makinesi modellerini araştırmaya başladılar. İşte Arçelik Sterilizasyon makinesi özellikleri ve fiyatları.

TRT'nin gün birincisi dizilerinden Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde, Gülben aldığı erikleri tek tek yıkamak yerine sterilize etmeyi tercih etti. Bunun için kullandığı ürün ise Arçelik Sterilizasyon Makinesi oldu. UV temizleme cihazı olan bu makineler, markanın son seri modellerinden ve oldukça ilgi görüyor. Özellikle pandemi ile beraber artan dezenfekte işlemlerinde, el ve vakit kolaylığı sağlayan bu makineyi ilk kez Masumlar Apartmanı sayesinde duyanlar da oldu. Google üzerinde sıkça aratılanlar arasında olan Arçelik Sterilizasyon Makinesi'nin özelliklerini ve satış fiyatlarını sizler için derledik. 

ARÇELİK UV TEMİZLEME CİHAZI ÖZELLİKLERİ VE FİYATLARI

 ÖZELLİKLERİ

UVT 6033 TA koduyla satılmaktadır.

- 4 farklı program sayısına sahip olan makine, 28 L. kapasitesine sahip.

- Çift cam koruması bulunuyor.

- Sıcaklık dezenfeksiyonu bulunuyor.

 

ARÇELİK UV TEMİZLEME CİHAZI FİYATLARI

Mağaza satış fiyatı, 1.239 TL olan Arçelik Sterilizasyon Mekinesi, teknolojik ürün satışı da yapan alışveriş sitelerinden 1.073 TL'ye varan fiyatlarda satın alınabiliyor.

 

BİR YORUM YAPIN 0