Dekorasyonda kadife kullanımı nasıl olmalı? Salon dekorasyonunda kadife nasıl kullanılır?

Zengin ve lüks bir görünümün sırrı olan kadife, zorlu bir üretim sürecinden geçtiği için her dönem asaletin sembolü olarak karşımıza çıkıyor. Ev dekorasyonunda da sıklıkla kullanılan kadife dokular, özellikle sonbahar ve kış aylarında favoriniz haline gelecek. Peki, salonlarda kadife dekorasyon nasıl yapılır? Dekorasyonda kadife nasıl kullanılır? Yatak odası dekorasyonunda kadife nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Dekorasyonda her parçanın birbiriyle göz ardı edilemez bir bağı vardır. Farklı dokular ve renklerin doğru kullanımı evinizin dekorasyonda köklü bir değişimi meydana getirebilir. Dilerseniz dekoratif ögelerle ayrıntılarda şıklığı yakalayabilir ya da bir tarzı eksiksiz bir şekilde evinize taşıyabilirsiniz. Yıllardır popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyen kadife, yumuşak ve sıcak duruşuyla yaşam alanlarına şık bir bakış açısı sunuyor. Özellikle sonbahar ve kış aylarının serin havasına eşlik eden kadifeler iç ısıtan yapısıyla evin her köşesine yeni bir soluk getirecek. Gelin, evlerde kadifeye nasıl yer vereceğimizi birlikte öğrenelim.

Ev dekorasyonunda neon renkler nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABEREv dekorasyonunda neon renkler nasıl kullanılır?

SALON DEKORASYONUNDA KADİFE NASIL KULLANILIR?

Pürüzsüz ve parlak bir dokuya sahip olan kadife koltuklar adeta salonunuzda bir yıldız gibi parlayacak. Pek çok renk seçeneğine sahip olan kadife koltuklar, yalnızca klasik dekorasyonlarda değil aynı zamanda canlı ve dinamik tarzda döşenmiş evlerle de farklı bir bakış açısı yakalamanızı sağlar.

Ev dekorasyonunda kadife kullanımı

Ev dekorasyonunda kadife kullanımı

Koltuğun tarzı ve şekline göre kadife kullanarak evinizin tarzına uygun bir sonuç elde edebilirsiniz. İhtişamlı bir görünüme sahip olan kadife koltuklar aynı zamanda yumuşak dokusuyla konforlu bir oturma alanı şekillendirmenize yardımcı olacaktır. 

Kadife koltuk dekorasyonu

Kadife koltuk dekorasyonu

Hardal, sarı, turuncu, toprak tonları ve yeşil renkler salonlarınızda sonbahar ve kış aylarının esintilerini hissetmenize yardımcı olabilir. 

Salon dekorasyonunda kadife kullanımı

Salon dekorasyonunda kadife kullanımı

Kadife dokulu puflar ve minderler de evlerde hoş bir dokuyu kucaklamanıza yardımcı olabilir. Koltuk dekorasyonu için tamamlayıcı bir aksesuar olan puf ve minderlere kadife dokular çok yakışacaktır.

Kadife puf dekorasyonu

Kadife puf dekorasyonu

YATAK ODASI DEKORASYONUNDA KADİFE NASIL KULLANILIR?

Yatak odanıza havalı bir görünüm katmak ve zarafeti vurgulamak isterseniz kadife makyaj sandalyeleri veya puflara yer verebilirsiniz. 

Yatak odasında kadife kullanımı

Yatak odasında kadife kullanımı

Mevsime göre değişkenlik gösteren perdeler, yaş aylarında daha ince kumaşlar ve canlı renklerde olurken kışın gelişiyle soğuk havalara hazırlık yapacak nitelikte olmalıdır. Bulunduğu mekana sıcaklık katan kadife kumaş ile tasarlanan perdeler, kasım ayının serinliğiyle uyum sağlayabilir. 

Kadife perde dekorasyonu

Kadife perde dekorasyonu

Eğer kadifeyi evinizin her alanında kullanmaktansa ufak dokunuşlarla yer almasını isterseniz; kadife yatak başlıklarına şans verebilirsiniz. Sıcak ve içten bir alan şekillendirmek için harika bir seçenek olan kadifelerle mekana derinlik katabilirsiniz.

Yatak başlıklarında kadife kullanımı

Yatak başlıklarında kadife kullanımı

UNUTMAYIN GÜZEL BİR EV HUZURLU ADIMLARIN BAŞLANGICIDIR!

Cosmelan nedir ve Cosmelan leke tedavisi nasıl uygulanır? Cosmelan nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Cosmelan nedir ve Cosmelan leke tedavisi nasıl uygulanır? Cosmelan nasıl kullanılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0