Bebek cinsiyet öğrenme partisi nasıl yapılır? Cinsiyet öğrenme partisi oyunları nelerdir?

Anne ve baba adaylarının son dönemlerde favorisi haline gelen bebek cinsiyet öğrenme partisi için profesyonel bir ekiple çalışmanıza gerek yok. Evinizin salonunda ya da bahçenizde unutulmaz bir bebek cinsiyet öğrenme partisini rahatlıkla düzenleyebilirsiniz. Peki bebek cinsiyet öğrenme partisi nasıl yapılır? Cinsiyet öğrenme partisi oyunları nedir? İşte detaylar...

Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde bir ömür boyu birbirine söz veren çiftler için mutluluklarını pekiştiren en değerli şeylerden biri de bebek sahibi olmaktır. Her ebeveyn adayı bebek haberini ilk öğrendiğinde belki de hayatlarındaki en mutlu ana da şahitlik eder. Bu müjdeli haberin ardından hazırlıklara başlayan ebeveyn adayları bebeğin cinsiyetine göre gerekli tüm ihtiyaçları kusursuz bir şekilde planlar. Ancak henüz bebeğinizin cinsiyetini bilmiyorsanız bu süreci daha coşkulu bir hale getirebilirsiniz. Son dönemlerde oldukça popüler olan bebek cinsiyet öğrenme partisiyle dostlarınız ve ailenizle unutulmaz bir ana tanıklık etmeye ne dersiniz? Gelin, en güzel bebek cinsiyet öğrenme partisi fikirlerine birlikte göz atalım.

Baby Shower nedir? Baby Shower partisi nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERBaby Shower nedir? Baby Shower partisi nasıl yapılır?

BEBEK CİNSİYET ÖĞRENME PARTİSİ NASIL YAPILIR?

Bebeğinizin cinsiyetini öğrenmeyi daha heyecanlı bir hale getirmek istiyorsanız sizde böyle özel bir etkinlikle sevdiklerinize sürpriz yapabilirsiniz. İlk olarak bu etkinliği evinizin hangi alanında yapacağınıza karar vererek işe başlayın. Eğer bahçeli bir evde yaşıyorsanız güzel bir organizasyonla burayı eşsiz bir hale dönüştürebileceğiniz gibi salonlarınızı da bu etkinlik için kullanabilirsiniz. 

Bebek cinsiyet öğrenme partisi

Bebek cinsiyet öğrenme partisi

Şık bir masa kurarak arka planında mavi ve pembe tüllerle süslemeler yapabilirsiniz. Aynı zamanda pembe ve mavi renkli onlarca balonu bir araya getirerek güzel bir kutlama alanı tasarlayabilirsiniz.

Bebek cinsiyet öğrenme partisi hazırlıkları

Bebek cinsiyet öğrenme partisi hazırlıkları

Öte yandan masanın üzerine misafirlerinize özel ikramlıklar yerleştirerek daha eğlenceli bir kutlama ortamı oluşturabilirsiniz. Partilerin olmazsa olmazı pastalar, bebek cinsiyet öğrenme partisinin en gözde parçasını oluşturuyor.

Bebek cinsiyet öğrenme partisi pasta hazırlığı

Bebek cinsiyet öğrenme partisi pasta hazırlığı

Özel tasarım olarak hazırlanan bebek cinsiyeti öğrenme partisi pastalarının iç kısmındaki dolguda bebeğin cinsiyetine göre renkli bir dolgu kullanılıyor. Ya da renkli bonbon şekerlemelerle doldurulan pasta kesildiği anda bebeğin cinsiyetine göre renkli şekerlemelerle karşılaşılıyor. 

Bebek cinsiyet öğrenme partisinde pasta önerisi

Bebek cinsiyet öğrenme partisinde pasta önerisi

Ayrıca sütlü, bitter, fıstıklı ve beyaz çikolataları pembe ve mavi renkli paketlere bölerek güzel bir atıştırmalık kavanozu da hazırlayabilirsiniz. 

Bebek cinsiyeti öğrenme partisi için şekerlemeler

Bebek cinsiyeti öğrenme partisi için şekerlemeler

Tuzlu bir atıştırmalık isterseniz de patlamış mısırları özel olarak satın alabileceğiniz mavi ve pembe karton kutulara da bölerek servis edebilirsiniz.

Bebek cinsiyeti öğrenme partisi için atıştırmalıklar

Bebek cinsiyeti öğrenme partisi için atıştırmalıklar

Misafirlerinizin rahat bir şekilde oturması ve tüm bu eğlencede keyifli vakitler geçirmesi için de bir yemek masası hazırlamayı unutmayın. Dilerseniz mavi ve pembe renklerdeki aksesuarlarla masanıza yeni bir bakış açısı katabilirsiniz.

Bebek cinsiyeti öğrenme partisi yemek masası

Bebek cinsiyeti öğrenme partisi yemek masası

Etkinliğinizi daha eğlenceli bir hale çevirmek için girişe bir pano yerleştirerek mavi ve pembe kartlar yerleştirebilirsiniz. Misafirleriniz girmeden önce tahminlerini kartlara yazarak panolara asabilir ve bu süreci daha da heyecanlı bir hale çevirebilirsiniz.

Bebek cinsiyeti öğrenme partisi oyunları

Bebek cinsiyeti öğrenme partisi oyunları

Sıra geldi en heyecanlı kısma! Bebeğinizin cinsiyetini öğrenmek için hazırladığınız bu etkinlikte herkesin beklediği o anı farklı yollarla renklendirebilirsiniz. Dilerseniz konfeti patlatabilir ya da renkli dumanlarla bebeğinizin cinsiyetini öğrenebilirsiniz.

Cinsiyet öğrenme partisi

Cinsiyet öğrenme partisi

Ya da erkek ve kız bebek kostümleri giyen animatörlerden yardım alarak eğlenceli bir oyun kurgulayabilirsiniz.

Bebek cinsiyet öğrenme partisi oyunları

Bebek cinsiyet öğrenme partisi oyunları

Son tavsiyemiz de büyük bir hediye kutusu içerisine bebeğin cinsiyetini temsil eden balonları doldurarak misafirlerinizin önünde açabilir ve bu heyecana birlikte tanıklık edebilirsiniz.

Bebek cinsiyet öğrenme partisi oyunları

Bebek cinsiyet öğrenme partisi oyunları

BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLURSA OLSUN HUZUR VE SAĞLIKLA DOĞSUN! 

Tablet, bilgisayar ve akıllı telefon kullanımının çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri neler?

İLİŞKİLİ HABER

Tablet, bilgisayar ve akıllı telefon kullanımının çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri neler?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Vcd 1 yıl önce

Gavurların yaptığı şeylere bizimkiler özeniyo saçmalığın dibidir. Bi hiristiyan 40 mevlüdü yapıyomukide bizim yarım akıllılar onların yaptıklarını yapıyo, o yüzdende şimdiki nesil dinsiz imansız yetişiyo ilk temeli aile atar

Toplam 3 beğeni

abdullah 1 yıl önce

Olmaz öyle öğrenme partisini kendiniz aranızda yapın Misafirler için ayrıca haber verme cinsiyet duyurma partisi yapın ama enerjinizi tüketmeyin Daha cinsiyet öğrenme 40 ı partisi var bulantı başlangıç partisi var sancı başlama partisi var tekmeleme partisi var

Toplam 2 beğeni

Alime 1 yıl önce

Allah akıl fikir versin .Ne gereksiz birşey ,sanki kural kaideymis gibi sunuluyor.Dunyanin bazı yerlerinde çocuklar açlık susuzluktan oluyor bazı yerlerinde de insanoğlu böyle gösterislerle nefsini tatmin etmeye kalkıyor.Bu tıp sacmaliklara karşıyım ve herkesi de karşı durmak için destek olmaya çağırıyorum.

Toplam 7 beğeni