Ender Saraç'tan iştah kesen çay tarifi

Sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermenin etkili yolu iştah kesen çayları tüketmektir. İşte Ender Saraç'tan kolay kilo verdiren çay tarifi...

Aşırı kilo ve obezitenin en önemli nedenlerinden biri iştahın fazla olmasıdır. Fazla iştahlı olmak ve doymamak ise sindirim sistemiyle alakalı bir problemdir. Kilo alımını durdurmak, zayıflamak ve sindirim sistemi problemlerinden kurtulmak için yapmanız gereken şey sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmak ve iştah kesen çaylardan yardım almaktır. 

İşte her evde bulunan malzemelerle hazırlanan iştah kesen çay tarifi:

Malzemeler:

-1 adet ayvanın kabuğu

-1 tutam ıhlamur

-1 çay kaşığı zerdeçal

-1 tatlı kaşığı mate

Hazırlanışı:

Cezvenin içerisine bir fincan su ekleyin ve tüm malzemeleri içerisine ilave edin. Kaynayınca cezveyi ocaktan alın ve demlenmeye bırakın. Günde 2 kez yemeklerden önce içebilirsiniz.

Hafta sonu diyeti nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Hafta sonu diyeti nasıl yapılır?
Karın kaslarını sıkılaştırma egzersizleri

İLİŞKİLİ HABER

Karın kaslarını sıkılaştırma egzersizleri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0