Karbonhidrat diyeti nasıl yapılır?

Fazla kilolarınızdan kurtulmak için karbonhidratı hayatınızdan çıkarmalısınız. Sizler için kolayca kilo vermenizi sağlayacak karbonhidrat diyetini araştırdık. İşte karbonhidrat diyeti ve uygulanma şekline dair her şey...

Bir hafta da etkisini göstermeye başlayan karbonhidrat diyeti, tokluk hissi veren karbonhidratsız besinler içermektedir. Bu besinler aynı zamanda kandaki insülin değerini de dengede tutar. Düzenli uygulandığında 7 kilo vermenizi sağlayacak bu diyeti, 6 gün uygulayıp 1 gün ara vermeniz gerekir. Ancak bu diyet profesyonel sporcular için uygun değildir.

PEKİ BU DİYET NASIL UYGULANIR?

Diyet boyunca; balık, kırmızı et, yumurta, sebze meyve, kuruyemiş, zeytinyağı, süt ve süt ürünlerini sınırsız tüketebilirsiniz. Ancak karbonhidrat içeren; yapay tatlandırıcılar, şeker, trans yağ, tahıl ürünlerinden uzak durunuz. 

Günde en az yarım saat yürüyüş yapmanız diyeti destekleyecektir. Bu yürüyüş sırasında süt ya da organik meyve suyu içmeniz vücudunuzu daha dinç tutacaktır. Damak zevkinize göre yukarıda saydığımız tüketmeniz gereken besinlerden öğünler oluşturabilir, metabolizmanızın hızlı çalışması için günde bir bardak yeşil çay da tüketmenizde fayda vardır.

Kilo vermeye yardımcı içecek tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Kilo vermeye yardımcı içecek tarifi
Yürüyüşle bacaklar ne kadar sürede incelir?

İLİŞKİLİ HABER

Yürüyüşle bacaklar ne kadar sürede incelir?

BİR YORUM YAPIN 0