En masum atıştırmalıklar

Televizyonun karşısına geçtiniz bir şeyler atıştırmak istiyorsunuz ancak diyette olduğunuz aklınıza geldi. Üzülmeye gerek yok! Diyetteykende az kalorili atıştırmalıklar yiyebilirsiniz.

Pek çok insan bir işle uğraşırken ya da bir şeyler izlerken atıştırmayı sever. Eğer böyle bir alışkanlığınız varsa diyet yaparken oldukça zorlanırsınız. İşte sizlere sağlıklı ve az kalorili atıştırmalıklar...

BİTTER ÇİKOLATA VE MUZ

Bitter çikolata ve muzda diyet yaparken tüketilebilecek atıştırmalıklardır. Tam bir potasyum deposu olan muz, aynı zamanda fosfor, A vitamini ve demir bakımından zengindir. Aynı zamanda bitter çikolata kilo yapmadığı gibi beyin ve kalp sağlığı için sağlıklıdır. 

BEZELYE 

Bezelye kalorisi oldukça düşük bir sebzedir. Ayırca içinde yağ oranı yok denecek kadar azdır. Müthiş bir protein ve lif kaynağı olan bezelyeyi kurutup üzerine biraz tuz ekleyerek tüketebilirsiniz. 

EV YAPIMI FISTIK EZMESİ VE ELMA 

Lif bakımından en zengin meyvelerden olan elma, aynı zamanda oldukça besleyicidir. Bir adet kepek ekmeği, ev yapımı fıstık ezmesi ve elma ile tatlı ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Ev yapımı fıstık ezmesi tarifine buradan ulaşabilirsiniz. 

ANTEP FISTIĞI 

Antep fıstığı her ne kadar pek çok kişi tarafından kalorili bir yemiş olarak görülse de Antep fıstığı en az kalorili fıstıktır. 46 adet Antep fıstığı, sadece 148 kaloridir. 

LEBLEBİ 

Leblebi de içinde oldukça az kalori bulunan bir kuruyemiştir. Özellikle kavrulduğunda kalori değeri daha fazla düşer. 

 

Kurban Bayramındaki özel davetlere uygun balon kollu elbiseler

İLİŞKİLİ HABER

Kurban Bayramındaki özel davetlere uygun balon kollu elbiseler
Evde dekoratif harf yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Evde dekoratif harf yapımı
Mumluk yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Mumluk yapımı

BİR YORUM YAPIN 1

Zehra 5 yıl önce

Bezelyenin masum oldugunu dusunmuyorum..

Toplam 1 beğeni