Zayıflamak için Saraçoğlu'ndan lahana suyu tarifi! Beyaz lahana suyu ile nasıl kilo verilir?

En faydalı kış sebzelerinden biri olan lahana, içerisindeki özel vitamin ve mineral değerleriyle yağ yakmayı son derece kolaylaştırıyor. Hem sağlığa hemde zayıflamaya olumlu etkisi olan lahana ile nasıl zayıflayabilirsiniz. Lahana suyu ile nasıl kilo verilir? Lahana suyu diyeti nedir, lahana suyu nasıl yapılır? İşte İbrahim Saraçoğlu'ndan lahana suyu diyeti tarifi ile ev yapımı pratik lahana çorbası diyeti...

Kilo verme yöntemleri arasında kadınların İnternet gibi kaynaklardan sıklıkla arattıkları başlıklardan biri olan lahana sebzesi, özellikle de kış mevsiminde tüketilebilecek en sağlıklı ve lezzetli besinler arasında yerini almaktadır. Evlerde çoğunlukla akşam yemeklerinde, salata çeşitlerinde ve turşu şeklinde bayıla bayıla yenen lahana pişirilerek yenildiği gibi çiğ halinde tüketildiğinde de inanılmaz yararlıdır. Sağlıklı ve doğal yollarla kilo vermeyi kolaylaştıran lahana, ödem atmaya ve vücuttaki yağları yakmaya çok iyi gelerek zayıflamak isteyen her kadının favorisi haline gelmektedir. Bol miktarda lifli olması nedeniyle kısa zamanda fit bir görünüm kazanmanıza yardımcı olacak olan lahananın suyu ile hazırlanan sağlıklı tariflerle rahatlıkla kilo verebilirsiniz. Bağırsakların hızlı bir şekilde çalışması, metabolizmanın iki kat daha fazla aktif halde olması ile daha kolay ve hızlı bir kilo verme süreci gerçekleştirerek diyet programınızı lahana suyu ile destekleyebilirsiniz. Aynı zamanda vücuttaki toksinleri atmanızı da sağlayacak olan lahana kürü ile sağlıklı zayıflama yolunda ilerleyebilirsiniz. Prof. İbrahim Saraçoğlu'nun da sağlık ve diyet için önerdiği lahana tüketiminin detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz. Diyette önerilmeyen şok diyet gibi kısa sürede hızlı zayıflama gerçekleştirmesi beklenen beslenme listeleri yerine sebzelerin yağ yakıcı özelliğinden yararlanabileceğiniz etkili detoks karışımı ile fazla kilolara elveda diyebilirsiniz. İşte Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan kilo verdiren 'Lahana suyu' diyet kürü...

BEYAZ LAHANA KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR? BEYAZ LAHANA SUYU ZAYIFLATIR MI? BEYAZ LAHANA İLE KİLO VERME YÖNTEMİ

Zayıflamak için lahana suyu nasıl yapılır? Lahana suyu diyeti

Zayıflamak için lahana suyu nasıl yapılır? Lahana suyu diyeti

Lahana lifli yapısıyla tok tutar ve iştahınızı kapatır. Hem iyi bir idrar sökücü hemde ödem atıcıdır. Mide ve bağırsakları çalıştırarak daha fazla kalori yakılmasını sağlar. Lahana ödem söktüren diğer bitkilere nazaran vücudun tuz ve mineral dengesini bozmaz. Ayrıca kadınlarda hormon dengesini düzenlediği için uzmanlar tarafından menopoz ve regl dönemlerinde bolca tüketilmesi gerektiği söylenilmektedir.

Beyaz lahana kürü nasıl hazırlanır?

Malzemeler:

-3 su bardağı su

-7 adet beyaz lahana yaprağı

-Yarım demet maydanoz

Beyaz lahana kürü yapılışı:

3 bardak suyu bir tencerede kaynatın. Kaynadıktan sonra içine beyaz lahana yapraklarını koyun ve 3 dakika kaynatın. 3 dakika kaynattıktan sonra içine taze maydanozu koyarak biraz daha kaynatın. Daha sonra ocaktan alarak biraz soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra lahana suyunu süzerek 3 bardağa ayırın ve sabah, öğle ve akşam şeklinde tüketin. İçmeden önce limon suyu ilave edebilirsiniz.

Dikkat edilmesi gerekenler;

-Kullanacağınız lahana kültür lahanası değil, iri yapraklı beyaz lahana olmalıdır.

-Maydanozlar iri yapraklı değil küçük yapraklı olmalıdır.

-İçeceğiniz kürün her gün taze olarak hazırlanması gerekir.

-Limon suyu içeceğiniz kadarına ve içmeden hemen önce koyulmalıdır.

''EMZİREN ANNELER LAHANA SUYU İÇEBİLİR Mİ?'' haberi için TIKLAYIN

LAHANA SUYU NASIL HAZIRLANIR? ZAYIFLATAN LAHANA SUYU TARİFİ

lahana suyu faydaları neler? Lahana suyu ne işe yarar? Lahana suyu diyeti

lahana suyu faydaları neler? Lahana suyu ne işe yarar? Lahana suyu diyeti

- İBRAHİM SARAÇOĞLUNDAN LAHANA SUYU TARİFİ:

MALZEMELER:

- 4 tane iri lahana yaprağı

- Yarım litre içme suyu

- Yarım demet maydanoz

- 2 yemek kaşığı limon suyu

HAZIRLANIŞI:

Lahanaları çok fazla ayırmadan yarım litre suyun içerisinde 4-5 dakika kadar kaynatalım. Ardından içine maydanozları ilave edip tekrar kaynatalım. Bu esnada kaynama süresi 5-6 dakikadan fazla olmamalıdır. Suyunu süzerek ayırdığımız karışımı üçe ayırarak öğünlerde içine limon suyu katıp tüketelim.

Afiyet olsun...

LAHANA DİYETİ NEDİR, ZAYIFLATIR MI? LAHANA KÜRÜNÜN FAYDALARI

TIKLA OKU: EVDE GÖBEK NASIL ERİTİLİR? PÜF NOKTALAR!

Özellikle de selülitleri ile başı dertte olan kadınlara ilaç gibi gelecek olan lahana kürü, hem sağlığı koruma hem de zayıflamaya yardımcı olması konusunda en etkili yollardan biridir. Günümüzdeki birçok ünlü uzmanın tavsiye ettiği lahana sebzesi, karaciğer ve öteki iç organlardaki yağ birikimini bir bir yakarak fazlalık yağları eritmede oldukça başarılıdır.

Zayıflatıcı popüler diyet seçenekleri arasında çiğ lahana ile zayıflama, lahana suyu ile hızlı kilo verme ya da yağ yakıcı lahana çorbası ile üç farklı şekilde zayıflamak mümkün! Tercih edilecek olan lahana diyeti programında lahana neredeyse tüm gün içerisinde tüketilir. Bu yüzden severek uygulayabileceğiniz yöntemi seçmek idealdir.

Lahana diyeti sayesinde günlük 3 ila 8 kilo fark etme sağlanabilir. Ancak yinede herkesin bünyesi farklı olduğu için kilo verme oranı da aynı olmayacaktır.

LAHANA DİYETİ NASIL YAPILIR? 

Lahana suyu ile zayıflamak istiyorsanız gün içerisinde lahana suyunu taze tüketmeniz gerekir. Eğer her gün uğraşmak istemiyorsanız en fazla 2-3 gün arası lahana suyu hazırlayabilirsiniz. Ancak bu esnada lahana suyu kürünün muhakkak cam kavanozda bekletilmesine dikkat etmelisiniz. Dışarıda ya da güvensiz ortamda kalırsa bakteriler artacaktır.

Lahana diyeti sırasında normal diyetlere yasak olan hamur işleri, şeker, şekerli gıdalar, yağlı yemekler, kızartma gibi yiyecekler yine yasak olacaktır.

ÇİĞ LAHANA İLE NASIL KİLO VERİLİR?

çiğ lahana ile zayıflama! Çiğ lahananın faydaları

çiğ lahana ile zayıflama! Çiğ lahananın faydaları

TIKLA OKU: KESİN ZAYIFLATAN FORMÜLLER! SARAÇOĞLUNDAN MUCİZE KÜR

İçerisindeki vitaminin ve diğer besin değerlerinin kaybolmaması için çiğ tüketmek daha faydalı olacaktır. Gündelik yaşantı içerisinde lahananın her ne kadar gaz yapan sebzelerden biri olduğu düşünülse de çiğ hali bağırsakları hızlandırmaktadır. Bağırsakların çalışmasıyla beraber sindirimi kolaylaşan kişide kilo verme sürecide bir o kadar hızlanmaktadır.

Günlük olarak suyunu tüketmeniz ya da salatasını yemeniz yağ yakımına sebep olacağı için ilk hafta çok önemlidir. Bu bir haftanın sonunda 4 kilo kaybını düzenli tüketerek yaşayabilirsiniz.

DİYET LAHANA ÇORBASI! LAHANAYI ÇORBA ŞEKLİNDE TÜKETİRSENİZ...

lahana çorbası diyeti! Lahana çorbası nasıl yapılır?

lahana çorbası diyeti! Lahana çorbası nasıl yapılır?

TIKLA OKU: SARAÇOĞLU'NDAN IHLAMURLA ETKİLİ KİLO VERME

YAĞ YAKICI LAHANA ÇORBASI TARİFİ:

MALZEMELER: 

4-5 adet orta boy soğan
1 büyük boy domates
1 orta boy lahana
2-3 adet yeşil biber
1 demet kadar maydanoz ve dereotu (Saplarını da kullanmalısınız.)
Eğer isterseniz biraz da kereviz

YAPILIŞI:

Yukarıda bahsedilen tüm malzemeleri tencereye dökün ve üstüne 2 litre su dökün. Su fokurdamaya başladıktan sonra 15 dakika boyunca pişirin ve blender kullanarak çorba hazırlayın.

Afiyet olsun...

1 HAFTALIK SÜPER ZAYIFLATAN LAHANA DİYETİ LİSTESİ

1. Gün: Evde hazırlanmış sınırsız lahana çorbası + İstenildiği kadar meyve (muz hariç)

2. Gün: Lahana çorba + Çiğ veya pişmiş Sebze (1 kaşık yağ ve patates eklenebilir. Mısır veya bezelye tercih edilmemelidir)

3. Gün: Lahana çorba + Meyve ve Sebze (muz ve patates hariç)

4. Gün: Lahana çorba + Sınırsız Muz + Yağsız Süt

5. Gün: Lahana Çorba + 5-6 adet Domates + 250-350 gr Tavuk Eti veya Balık

6. Gün: Lahana Çorba + Tavuk eti veya Balık + Patates haricinde sebze (bir önceki gün balık tüketilmediyse 6.gün balık tercih edilebilir)

7. Gün: Lahana çorba + Esmer pirinç + Sebze (patates hariç) + Şekersiz Meyve Suyu

Kış mevsiminde siyah nasıl kombinlenir? En güzel siyah kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Kış mevsiminde siyah nasıl kombinlenir? En güzel siyah kombin önerileri
Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı nedir? Tinnaturel soğuk sıkım hindistan cevizi yağı faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı nedir? Tinnaturel soğuk sıkım hindistan cevizi yağı faydaları
Uygun fiyata alışveriş yapılabilecek antika pazarları ve spot çarşıları

İLİŞKİLİ HABER

Uygun fiyata alışveriş yapılabilecek antika pazarları ve spot çarşıları

BİR YORUM YAPIN 17

Hilal 3 yıl önce

Arkadaslar bunu kac gun devam etmeliyiz ara vermeden bilginiz varmi acaba

Özden 4 yıl önce

Ben veremedim 15 gün yaptım 12 kilo aldım acayip şisirdi beni

Toplam 1 beğeni

Selim 4 yıl önce

Valla ben 4 günde 5 kilo verdim ama bırakınca 2 kilo geri aldım. Hergün lahana yemek mide bulandırıyor.

Toplam 5 beğeni

Fatos 5 yıl önce

Ben 15 gündür bu kürü yapıyorum ve daha önce yaptığım zamanda inanılmaz kilo vermiştim şimdide 15 günde 7 kg verdim inanılmaz faydalı bir kür tabi bunun yanında yeşillerinizde dikkat etmeniz gerekiyor

Toplam 11 beğeni

Afyon 5 yıl önce

Açmı tokmu içiyorsunuz

Toplam 1 Beğeni

Ponponik 5 yıl önce

Nasl yaptiniz

Toplam 3 Beğeni

Barbar 5 yıl önce

Bir haftada 8 kilo vermek (ki doğru olduğuna inanmıyorum) ne kadar sağlıklı olabilir?

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun