Zayıflatan ballı elma sirkesi nasıl yapılır? Elma sirkesi ile zayıflama yöntemi!

Son zamanlarda özellikle de kadınlar tarafından son derece rağbet gören elma sirkesi, insan vücudunda tepeden tırnağa fayda sağlıyor. Sağlık açısından şifa depolu olmasının yanı sıra kilo vermeye büyük ölçüde yarar sağlayan elma sirkesi ile kolay kilo ve hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Elma sirkesi ile nasıl kilo verilir? Bal ve elma sirkesi ile formda kalmanın yolları...

Geçmiş dönemlerde Mısırlıların kilo vermek için uyguladığı bir yöntem olan elma sirkesi, günümüzde mutfakta çeşitli yemek tarifleri arasında geçmektedir. Sadece yemeklerde değil temizlikte dahi kadınların en büyük yardımcısı olan sirkesi, birçok farklı kullanımı ile herkesin gözdesi haline gelmiştir. Hem sağlık açısından inanılmaz faydaları olan hem de şişman kimselerin zayıflamak için uyguladıkları diyet listelerinde yer alan elma sirkesi doğru ve düzenli tüketim haliyle sizi isteklerinize kavuşturabilir. Elma suyunun fermente edilmiş hali olan elma sirkesi uygun tariflerle evde çok kolay bir şekilde hazırlanabilir. Özellikle de aç karna içildiği zaman diyette büyük bir etki sağlayan elma sirkesi içerisinde asidik özellikler bulundurduğu için vücutta yağ depolanmasının çok rahat bir şekilde önüne geçebiliyor. Vücuttaki toksinleri uzaklaştıran ve metabolizma hızlandıran elma sirkesi kürü ile etkili bir kilo verme süreci başlatabilirsiniz. Aç karna yiyeceğiniz veya yemeğe başlamadan 30 dakika önce tüketeceğiniz elma sirkesi ile değişimi çok kısa sürede fark edebilirsiniz. Peki elma sirkesi içerek nasıl kilo verilir? Zayıflamak için elma sirkesi nasıl kullanılır? Elma sirkesi ile kaç kilo verilir? Metabolizma hızını arttıran elma sirkesi kürü evde nasıl yapılır? Elma sirkesinin kilo verdirici etkisi...

ELMA SİRKESİ İLE NASIL ZAYIFLANIR? ZAYIFLAMAK İÇİN ELMA SİRKESİ...

Elma sirkesi zayıflatır mı?

Elma sirkesi zayıflatır mı?

İçerisinde bulundurduğu faydalı enzimler, besin maddeleri, doğal maddeler ve bitkisel asitler sebebiyle elma sirkesi, tabiatın neredeyse tüm yararlı vitaminlerini bir arada tutan sağlık şifa deposu olarak da nitelendirilebilir. Elma sirkesi aniden gelen yeme isteğini durdurarak iştahı kapatan ve metabolizmanın hızlı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan etkileri ile ön plana çıkmaktadır. Vücuttaki zararlı toksinlerin dışarı çıkmasını sağlayan elma sirkesi, aynı zamanda vücutta biriken ödemin dağılmasını da sağlayacaktır.

Kolay sindirme, ateş düşürme, kan dolaşımını düzenleme, cilt sağlığını olumlu etkileme gibi birçok alanda yararı bulunan elma sirkesi, aynı zamanda güçlü bir yağ yakıcı özelliği sayesinde diyet listeleri arasında olukça popüler kürler arasında ilk sıralara çıkmaktadır.

Dışarıda satılan hazır halini tüketmek yerine evde organik ve sağlıklı halini hazırlayarak elma sirkesinin müthiş faydalarından yararlanabilirsiniz.

ELMA SİRKESİ AÇ KARNA MI İÇİLMELİ? AÇ KARNA ELMA SİRKESİ İÇMENİN FAYDALARI NELERDİR?

Elma sirkesi ile zayıflama

Elma sirkesi ile zayıflama

Aç karna tüketildiği takdirde açlık hissettirmeyecek olması nedeniyle kan şekerinin inmesini önleyerek sağlıksız abur cubur tüketimi krizlerinin önüne geçiyor. Eğer gün içerisinde eliniz devamlı olarak abur cubura gidiyorsa aç karna elma sirkesi tüketerek abur cubur düşkünlüğünüzü anlık değiştirebilirsiniz. Öte yandan asidik özellikleri ile vücuttaki yağlanmaları da engelleyen elma sirkesi mucizesi, sağlıklı ve doğal formüllerden ince görünmenize yardımcı olur.

Ancak her ne kadar elma sirkesinin yağlanmayı engellemesinden bahsettiysek de unutulmaması gereken önemli bir nokta var ki o da elma sirkesinin aç karna tüketilmesinin bazı hassas bünyelerde midenin zarar görebileceğidir. Özellikle gastrit, reflü, mide fıtığı olanların bu anlamda bilinçli hareket etmesi gerekir. Diyetisyen onayı almadan karnınız aç iken ya da zayıflama niyetiyle elma sirkesi tüketilmemelidir.

ZAYIFLAMAK İÇİN ELMA SİRKESİ NASIL TÜKETİLEBİLİR?

Zayıflamak için elma sirkesi nasıl kullanılır?

Zayıflamak için elma sirkesi nasıl kullanılır?

1-2 tatlı kaşığı kadar elma sirkesini 1 bardak suyun içinde karıştırın. Özellikle de akşamları bu suyu içmeye özen gösterin. İlerleyen süreçte suyun içine karıştırdığınız elma sirkesinde ki miktarı 2 yemek kaşığı kadar arttırabilirsiniz.

Elma sirkenin kilo verdirici etkisinden en iyi şekilde yararlanmak için haftada 3-4 kere ve günde sabah öğle akşam olmak üzere her birinde 15 dakikalık zayıflama egzersizleri yapabilirsiniz.

YAĞ YAKAN GREYFURT BAL VE ELMA SİRKESİ KÜRÜ TARİFİ:

MALZEMELER: 1 çay kaşığı bal, 1 bardak greyfurt suyu, 2 çay kaşığı elma sirkesi

HAZIRLANIŞI VE UYGULANIŞI: Yukarıda bahsedilen malzemeleri bir kasede karıştırın. Ortaya çıkan bu karışımı öğünden 1 saat ya da uyumadan önce içerseniz vücutta yağ yakımı başlamış olacaktır. Etkisini daha çabuk görmek isteyenler kahvaltıdan önce 1 bardak, uyumadan önce de 1 bardak olmak üzere günde toplam 2 defa karışımı tüketebilir. (Doktor onayı almadan uygulamayınız!)

3 KAŞIK ELMA SİRKESİ İLE 4 GÜNDE ZAYIFLAMA! LİMON SUYU VE ELMA SİRKESİ KÜRÜ

3 kaşık elma sirkesini 1 kaşık limon suyu ile karıştırıp kahvaltıdan önce tüketmeye 35 gün boyunca devam edin. Karışıma 1 bardak su ilave edilmiş olarak içmek işinizi daha kolaylaştıracaktır. Günde 1 saat egzersizi de atlamamakta fayda var. Katılaşıp sertleşen yağların bir bir erimesini sağlayacak bu karışımla değişimi görebilirsiniz.

KİLO VERDİREN BALLI ELMA SİRKESİ TARİFİ

Zayıflatan ballı elma sirkesi

Zayıflatan ballı elma sirkesi

MALZEMELER:

1 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak ılık su

YAPILIŞI:

Suyun içine yukarıda bahsedilen malzemeleri ilave edin. Bal çözülene kadar karışımı iyice karıştırın. Karışımı sabahları kahvaltı etmeden 20 dakika önce aç iken tüketebilirsiniz. İsterseniz öğün öncesinde 1 bardak da tüketilebilir.

ÇOCUKLAR ELMA SİRKESİ İÇEBİLİR Mİ?

Kilo konusunda obeziteye ulaşacak kadar fazlalığı olan çocuklarda iştah kesmek için elma sirkesi kürü uygulanabilir. Doğal olduğu için herhangi bir yan etkisi olmayan ama yinede kişiler üzerinde farklı etkiler bırakabileceği için doktor onayı almadan uygulanmaması gereken bu kürde yetişkinlerin tüketeceği miktarın yarısı uygulanmalıdır.

ELMA SİRKESİNİN FAYDALARI NELERDİR?

Elma sirkesinin faydaları

Elma sirkesinin faydaları

- İştahınızı bastırarak tok kalmanızı sağlar.

- Metabolizmayı hızlandırarak kilo vermenize yardımcı olur.

- Yağ yakan mükemmel besinlerden biridir.

- Kalorisi düşük bir karışımdır.

- Vücuttaki toksinleri dışarı atar.

Türk kahvesi içmek zayıflatır mı? 7 günde 7 kilo verdiren diyet

İLİŞKİLİ HABER

Türk kahvesi içmek zayıflatır mı? 7 günde 7 kilo verdiren diyet
Nar suyunun mucizevi faydaları! Nar zayıflatır mı, kaç kalori? Nar suyu diyeti ile kilo verme

İLİŞKİLİ HABER

Nar suyunun mucizevi faydaları! Nar zayıflatır mı, kaç kalori? Nar suyu diyeti ile kilo verme

BİR YORUM YAPIN 4

byrm 4 yıl önce

sirkeli bal olur

zafergülten 4 yıl önce

alıç sirkesinin zayıflattığını duymuştum,ama elma sirkesininde aynı özelliğe sahip olduğunu yeni duydum.castriti olanlarda -çörekotu yağı- kullanabilir sanırım,sabah aç karnına bir yemek kaşığı.

Toplam 4 beğeni

kafkasyalı 5 yıl önce

Ben denedim .Sigarayı bırakınca 84 kilodan 7 ayda 99 kiloya ulaştım.Elma sirkesi vedebirkaç kültür fizik hareketi ile 9 ayda 85 kiloya düştüm

Toplam 7 beğeni

... 5 yıl önce

Gastrit varsa nasıl olacak? Sirkeyi neyle beraber almalı?

Toplam 4 beğeni