Evde basen en kolay ve hızlı nasıl eritilir? Hızlı basen eritmede etkili yöntemler

Basen bölgesindeki yağlarınızı çatır çatır yakmak istiyor ve dilediğiniz görünüme anında sahip olmak istiyorsanız, kısa süre sonra sonuç alabileceğiniz en etkili basen eritme yollarını denemelisiniz. Basen yağlarını eriten doğal ve sağlıklı teknikleri haberimizin detaylarında okuyabilirsiniz. Hızlı bir şekilde basen yağlarını gideren doğal çözümler haberimizde...

Fiziki görünümünden memnun olmayıp vücudunun yağ biriken bazı bölgelerindeki yağları yakmaya çalışarak formunu korumaya çalışan kadınlar için işine yarayacağını düşündüğümüz bu haberimizi mutlaka okumalısınız. Tıpkı göbek eritme, kalça büyütme, gıdı küçültme gibi bazı etkili spor egzersizleri gibi basen bölgesindeki yağları da kolaylıkla yakabilirsiniz. Vitrinde gördüğünüz şık bir kombini üzerinizde hayal ettiğinizde çok güzel dursa da giydiğiniz zaman istediğiniz gibi durmayabilir. Oldukça şık bir pantolon giymeye heveslendiyseniz ama basenleriniz yüzünden dilediğiniz gibi durmadıysa üzülmeyin basenleri eritmenin de yolları vardır. Basenlerdeki yağları eritmek için ana öğünlerden yarım saat sonra 1 fincan kadar mate çayı ya da yeşil çay tüketebilirsiniz. Her gün iki fincanı aşmayacak kadar bitki çayı tüketmek, vücuttaki toksinleri dışarı atacaktır.

TIKLA OKU: KÜÇÜK KALÇALAR NASIL BÜYÜTÜLÜR?

BASENLER EN KOLAY NASIL ERİTİLİR? BASEN KÜÇÜLTME YÖNTEMLERİ

BASEN ERİTEN DOĞAL KÜR TARİFİ:

Rezene, kuşburnu, papatya, sinameki, biberiye ve funda yaprağını karıştırarak çay yapar gibi demleyin. Her sabah uyandığınızda 1 bardak kadar tüketmeyi alışkanlık edinmeye çalışın. Bu karışım sayesinde başta basenler olmak üzere selülitleriniz de gidecek.

BASEN ERİTMENİN PÜF NOKTALARI

Neredeyse her kadının problemi olan basen bölgesindeki yağlanmadan, sıkı diyet ve egzersiz programları yerine günlük yaşantınıza uyarlayacağınız 5 alışkanlıkla kurtulabilirsiniz. Hızlı ve zorlu diyetler yerine uygulayacağınız bu adımlar, kilonuzun kalıcı olmasına da yardımcı olur. Sizler için 5 adımda basen eritmenin yolunu araştırdık.

Basen nasıl eritilir? Basen eritmenin püf noktaları

Basen nasıl eritilir? Basen eritmenin püf noktaları

YÜRÜYÜŞ

Basenlerinizden tamamen kurtulmak istiyorsanız, günde en az 40 dakika yürüyüş yapmalısınız. Yürüyüş bacaklardaki kan dolaşımını arttırarak yağ kaybını sağlar.

BİSİKLET

Bisiklet sürerken basen, bacak ve karın kasları yoğun bir şekilde çalışır. Bu nedenle akşamları yarım saat bisiklet sürmek, kısa sürede hem basen hem de göbek yağlarından kurtulmanızı sağlar.

EGZERSİZ

Basen bölgesinde oluşan yağlanmanın önüne geçmek için pilates ve dans gibi egzersizler yapabilirsiniz. 

SU

Bacaklardaki kan dolaşımını hızlandırmak ve bu sayede daha fit bacaklara sahip olmak için su içmek şart. Günde en az 2 litre su içmelisiniz.

SAĞLIKLI BESLENME

Yağlı, şekerli ve bol kalorili besleniyorsanız, aldığınız her kilo basenlerinizin fazlalaşmasına neden olur. Sağlıklı ve fit bir vücut için beslenme düzeninize mutlaka dikkat etmelisiniz.

TIKLA OKU: EVDE HIZLI GÖBEK ERİTME YÖNTEMLERİ

BASEN ERİTEN HAREKET: SQUAT

Vücudunuzu dik bir pozisyonda, omuzlarınızı da omuz genişliği kadar açık bırakın. Bu esnada nefes alıp öne eğilmeden, bacak ile yer mesafesi 90 derecelik dik açıda çömelin. Nefes verip dik bir şekilde konumunuza doğru dönün.

Egzersiz uygularken omurgaları zedelememek için vücut dikliğini korumaya dikkat edin, bacak ve kalça kaslarını da hareket ettirirken gevşetmemeye çalışın.

TIKLA OKU: HANGİ EGZERSİZ KAÇ KALORİ YAKTIRIR?

Basen en hızlı nasıl eritilir?

Basen en hızlı nasıl eritilir?

BASEN YAĞLARINI YAKAN: BİRD DOG HAREKETİ

Basen yağlarını hızlı bir şekilde eritmek için dizinizin üzerine çöküp oturun. Daha sonra ellerinizi omuz altında, dizleri de kalçanın altında duracak gibi konumlandırın. Sol kolunuzu öne uzatırken, sağ bacağınızı mümkün olduğu kadar gererek arkaya doğru uzatın. Karın kaslarını sıkarak bu hareketi 5 kez yapın, sağ kol sol bacağa geçin. 

BASEN VE KALÇA DİYET LİSTESİ

Günlük kalori: 800 kalori değeri

Basen ve kalça eriten beslenme

Basen ve kalça eriten beslenme

MALZEMELER

2 fincan yulaf tanesi
2 fincan kırılmış fındık
1 fincan buğday
1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm
1 fincan ayçiçeği tohumu
1 fincan badem
1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı

HAZIRLANIŞI

Yukarıda geçen malzemeleri karıştırıp, blender'dan güzelce geçirin. Ardından 12 porsiyon olacak gibi eşit miktarlara ayırın. Porsiyon başı bir bardak diyet süt ekleyip tüketin. İsteğe göre yarım dilim muz da ilave edebilirsiniz.

Afiyet olsun...

Hızlı bir şekilde bel nasıl inceltilir? Bel inceltmenin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Hızlı bir şekilde bel nasıl inceltilir? Bel inceltmenin püf noktaları
Bölgesel zayıflama nedir? En hızlı ve etkili bölgesel zayıflama yöntemleri

İLİŞKİLİ HABER

Bölgesel zayıflama nedir? En hızlı ve etkili bölgesel zayıflama yöntemleri
 Zayıflatan limonata diyeti nasıl yapılır? Hızlı kilo verdiren farklı limonata tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Zayıflatan limonata diyeti nasıl yapılır? Hızlı kilo verdiren farklı limonata tarifi
Çörek otu ve yoğurt ile nasıl zayıflanır? Çörek otunu yoğurtla yerseniz...

İLİŞKİLİ HABER

Çörek otu ve yoğurt ile nasıl zayıflanır? Çörek otunu yoğurtla yerseniz...

BİR YORUM YAPIN 0