Pelin Karahan iğne ipliğe döndü! Yeni imajı herkesi şaşırttı

Ünlü oyuncu son günlerde verdiği kilolarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Son hali sosyal medyada çok konuşulan Karahan, saçlarını boyattı. 48 kiloya düştüğünü açıklayan Pelin Karahan, "Verdiğim kiloların bu kadar konuşulmasına açıkçası şaşırdım. Sosyal medyada çok ilgi gördü" açıklamasını yapmıştı. İşte ünlü oyuncunun son hali...

İki çocuk annesi olan güzel oyuncu Pelin Karahan bir süredir ekranlardan uzak duruyor. Arada spor yapmayı ihmal etmeyen Karahan verdiği kilolarla dikkat çekiyor. Karahan, son olarak yeni imajı ile hayranlarının karşısına çıktı. Saç rengini değiştiren ünlü oyuncunun yeni imajı yorum yağmuruna tutuldu.

Pelin karahan

Pelin karahan

KOYU RENGE BOYADI

Saç rengini koyulaştıran oyuncuya birçok sosyal medya kullanıcısından yorum yağdı. Karahan'ın yeni imajı "Önceki de güzeldi ama bu daha genç göstermiş" yorumlarına neden oldu.

Kilo verdikten sonra fit bir görünüm elde eden Pelin Karahan ALL Magazin dergisine renkli pozlar verdi.

pelin karahan

pelin karahan

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde bir AVM çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Verdiği kilolarla ilgi odağı olan ünlü oyuncu, fit görüntüsü nedeniyle sosyal medyada çok sayıda mesaj ve yorum aldığını dile getirdi.

pelin karahan son hali

pelin karahan son hali

"ŞAŞIRDIM"

48 kiloya düştüğünü açıklayan Pelin Karahan, "Verdiğim kiloların bu kadar konuşulmasına açıkçası şaşırdım. Sosyal medyada çok ilgi gördü" açıklamasını yaptı.

pelin karahan 48 kiloya düştü

pelin karahan 48 kiloya düştü

"48 KİLOYUM VE MUTLUYUM"

Karahan, "Ekranda güzel gözükmek için yani işim için kilo veriyorum. Kendimi bu şekilde daha iyi hissediyorum. 48 kiloyum ve mutluyum" dedi.

pelin karahan iğne ipliğe ddöndü

pelin karahan iğne ipliğe ddöndü

SIK SIK PAYLAŞIM YAPIYOR!

Diyet ve sporla istediği kiloya gelen Karahan, antrenman videolarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.

pelin öztekin diyet

pelin öztekin diyet

"KAR KIŞ DEMEDEN"

Karahan, bu kez boks yaptığı anlara ait görüntüleri Instgram hesabında yayınlayarak adından söz ettirdi. Karahan boks yaptığı anları; "Kar kış demeden devam" notunu düştü.

pelin karahan son hali

pelin karahan son hali

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi gören paylaşımda Karahan iltifat yağmuruna tutuldu.

YENİ TARZI OLAY OLDU!

Son dönemlerde verdiği kilolarla dikkat çeken Pelin Karahan, "Hayat biçimi haline geldi bu beslenme şeklim. Şimdi 48.5 kiloyum bunu korumam lazım, ketojenik beslenme yaptım. Hem fonksiyonel antrenman hem kick boks yaptım" demişti.

Verdiği kilolarla birlikte tarzını da değiştiren ünlü oyuncu, yeni halini sosyal medya hesabından paylaştı.

pelin karahanın yeni imajı

pelin karahanın yeni imajı

Sarı saçlarını koyulaştıran Karahan, kuaförden çıkmadan poz verdi. Takipçilerini ikiye bölen Karahan'a "Sarıya geri dön" yorumları yapıldı.

Ceylan'ın kızı Melodi Bozkurt evlendi! Şarkıcı Ceylan mutlu anını görselle paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Ceylan'ın kızı Melodi Bozkurt evlendi! Şarkıcı Ceylan mutlu anını görselle paylaştı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

sultan 1 yıl önce

sagını solunu göstermek içinmi bu fedakarlıgı yapmış vah beni çok yazık olmuş

Toplam 3 beğeni