Makyaj bazı yerine tıraş losyonu kullanımı

Son zamanlarda oldukça sık kullanılan makyaj bazı yerine tıraş losyonu kullanımını sizler için araştırdık. İşte cildi canlandırarak daha pürüzsüz bir makyaj bazı için tıraş losyonu kullanımı...

Yüzünüze makyaj bazı uygulamak için pahalı markaların ürünlerini kullanmanıza gerek yok. Son zamanlarda olukça trend olan, erkeklerin tıraş sonrası cildini yumuşatmak için kullandığı tıraş losyonunu makyaj bazı olarak kullanabilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak, sizler için makyaj bazı olarak tıraş losyonu kullanımını araştırdık.

İşte makyaj bazı olarak tıraş losyonu kullanımı:

Makyaj bazı fondötenin kalıcılığını arttırarak, makyajı sabitler. Böylelikle ciltteki kusurları kapatarak, daha iyi gizlenmesine yardımcı olur. Tıraş losyonları yüksek oranda su ve gliserin içerdiği için tıraş sonrasında cildin tahriş olmamasını ve kaybettiği nemi geri kazanmasını sağlar. Makyaj bazı olarak kullanılan tıraş losyonu ciltte nem tutucu özelliği sayesinde cildi beslerken aynı zamanda fondötenin kalıcı olmasına ve daha güzel görünmesine sebep olur.

Makyaj bazı olarak kullanılacak olan tıraş losyonunu temiz cildinize uygulayarak daha verimli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0