En çok tercih edilen güzellik ürünleri

Yakında geride bırakacağımız Eylül ayının çok kullanılan popüler ürünlerini sizler için derledik.

1- Urban Decay Naked Heat palet

İlk sırada renkli ürünleri ile çok dikkat çeken Urban Decay kozmetik markasının Jean Michael Basquiat’dan aldığı ilham ile hazırladığı yeni koleksiyonu var. Bu koleksiyondaki Tenant far paleti içindeki 8 canlı renk tonuyla dikkatleri üzerine topladı.

Bu palette tonlardan isimlere kadar her şey Basquiat’tın çalışmalarından esinlenildi. Ayrıca Urban Decay’ın Naked serisini eklediği yeni Naked Heat paleti de oldukça dikkat çekti. Paletteki 12 ton sıcak kahveler, yanık turuncular ve yoğun bakır renklerinden oluşuyor. Kadife ve yumuşak yapısıyla bu palette makyaj severlerin ilgi odağı oldu. 

2- Fenty Beauty Hihligter

Rihanna’nın kendi kozmetik markası Fenty Beauty nihayet ilk koleksiyonunu çıkardı. 40 tonluk yelpazeyle satışa sunduğu fondöteni oldukça ilgi gördü ama ondan daha çok ilgi gören tabi ki highligterlarıydı. 13 Ekimde satışa çıkacağı söylenen koleksiyonda Rihanna’nın tam kendine yakışan  güçlü ve gösterişli highligterlarını almak için bir çok kişinin sabırsızlandığına eminiz. 

3- Batiste Saç Bakım Ürünleri

Dermokozmetik markaları içerisinde yer alan kuru şampuan markası Batiste, farklı saç tiplerine göre hazırladığı kuru şampuanlarla uzun yıllardır sevilen bir marka. Saç stilistleri tarafından büyük ilgi gören Batiste ürünleri yağlanmış ve sönmüş saç tellerini onarır ve fazla yağı gidermeye yardımcı olur. Uygulaması da oldukça pratik olan ürün saçları temiz ve hacimli bir görünüme kavuşturur.

4- Loreal Elseve Mucizevi Yağ serisi

Loreal Elseve hepimizin herhangi bir ürününü mutlaka kullandığımız saç konusunda devleşmiş bir marka. Mucizevi Yağ saç güzelleştiren kremi şu sıralar herkesin gözdesi. 6 değerli yağ özlü hafif formülü ile saçları besliyor. Kesinlikle yağlı bir his bırakmayan ve saçı ağırlaştırmayan bu krem saça yumuşaklık ve parlaklık kazandırırken şekillendirmeyi de kolaylaştırıyor. Özellikle yaz aylarını geride bıraktığımız şu zamanlarda deniz ve güneşten yıpranan saçlara çok iyi geliyor. 

5- Neutrogena Deep Clean                        

Neutrogena Türkiye’nin formülünü yenilediği Deep Clean makyaj temizleyicisi, makyajını çıkarmaya üşenenler için harika bir ürün. Gözleri yakmayan ve cildi tahriş etmeyen yapısı suya dayanıklı makyajları bile uğraştırmadan temizliyor. Yüzde duru, ferah, temiz ve yumuşak bir his bırakıyor.

 

BİR YORUM YAPIN 0