En iyi mat ruj önerileri

Mat ruj trendi popülerliğini korumaya devam ediyor. Sizler için kozmetik dünyasındaki en iyi mat ruj önerilerini araştırdık. İşte ne iyi 6 mat ruj...

Mat rujlar likit, stick ve kalem olmak üzere üç farklı formda olarak geçtiğimiz yıllarda satışa sunuldu. Hala popülerliğini koruyan mat rujların en iyilerini  'Yasemin.com Güzellik' ekibi olarak sizler için araştırdık.

İşte en iyi mat ruj önerileri:

1-Golden Rose Velvet Matte

Yumuşacık sürümü ve yapısı ile günlük makyajın kurtarıcısı olacak bu ruj, 39 farklı renge sahip. Parabensiz üretilen bu rujların kalıcılığı konusunda pek de emin değiliz.

Fiyatı: 17 TL

2-MAC Retro Likit Mat Ruj
 
 

En iyi ruj denildiğinde akla gelen ilk isimlerden MAC, mat rujlarında da oldukça başarılı ürünlere imza attı. Sürümü kolay ve oldukça yumuşak yapısıyla günlük hayatınızda kullanabilirsiniz.

Fiyatı: 83 TL

3-Pastel Day Long Lipcolor

Son zamanlarda çıkardığı likit mat rujlarla kozmetik dünyasını alt üst eden Pastel, ürünlerinde kalıcılığa oldukça önem vermiş. Hem yapısı hem de kokularıyla mest eden bu mat rujlar satış rekoru kırmaya devam ediyor.

Fiyatı: 30 TL

4-Sephora Mat Ruj Serisi

10 saate kadar kalıcılık sağlayan bu mat rujlar, diğer mat rujlar gibi bir süre sonra parça parça durmuyor. Özellikle uzun süre kalıcı ve bulaşmayan mat bir kırmızı ruj arıyorsanız ideal bir tercih olabilir.

Fiyatı: 50 TL

5-The Balm Meet Matt(e) Hughes

Sık sık ruj tazelemek istemiyor, ve dudaklarınızı olduğundan dolgun gösteren mat bir ruj arıyorsanız muhteşem bir ürün olan 'The Balm Meet Matt(e) Hughes' likit ruju tercih edebilirsiniz.

Fiyatı: 99 TL

6-Golden Rose Long Stay

Likit mat ruj dünyasının uygun fiyatlı gözdesi Golden Rose, pembe alt tonlu birbirinden güzel ruja imza attı. 

Fiyatı: 10 TL

Huda Beauty Desert Dusk far paleti incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Huda Beauty Desert Dusk far paleti incelemesi
Sezonun birbirinden farklı duvar kağıt modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun birbirinden farklı duvar kağıt modelleri
Bir haftada incelmenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

Bir haftada incelmenin yolları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0