Sezonun trend rujları neler? En yeni ruj renkleri

Makyajın tamamlayıcısı ve zaman zaman dişleri beyaz göstermenin en pratik yöntemi olan rujlar her sezon farklı renkler ve modellerle raflarda yerini alıyor. Siz de makyaj malzemelerinizi özellikle de çantanızdan hiç ayırmadığınız rujunuzu sezonun en yeni trendlerine göre değiştirmek ister misiniz? Hazırladığımız bu yazıda 2019'un en trend rujlarını bulabilir, en yeni rujları öğrenebilirsiniz. Gelin birlikte inceleyelim...

Her sezon kıyafet modasında olduğu gibi saç ve makyaj trendleri de değişiklik gösteriyor. Kimi zaman geçmişe götüren moda trenleri kimi zamansa birbirinden ilginç parçalarla ufkumuzu açıyor. Ancak bu yıl güzellik trendleri adeta hiç olmadığı kadar sıcak, cesur ve dikkat çekici. Özellikle rujlar hem ambalajlarıyla hem de canlı renk tonlarıyla tüm gününüzü kurtaracak. Turuncu ve pembe ailesinden seçilen tonlar ve altın ışıltılar sezonun makyaj paletinin vazgeçilmezleri arasına giriyor. Artık dudak makyajınız da bakışlarınız kadar ön planda. Sizler için hazırladığımız bu yazıda 2019'un en hit ve favori rujlarını bir araya getirdik. 

Yaz sezonunun en trend rujları

Yaz sezonunun en trend rujları

Yaz aylarının en favori renklerinden biri de mercan. Hem eteklerde hem de çantalarda göreceğimiz mercan artık vazgeçilmez haline gelecek rujlarınıza da taşınıyor. Yapısıyla göz kamaştıran mercan rujlar, bronzlaşmış tenle bütünleşecek.

2019 en yeni ruj modelleri

2019 en yeni ruj modelleri

- Marc Jacobs Beauty Le Marc Lip Crème Lipstick - Core Cora 234 / 195,00 TL

- Dior Dior Addict Stellar Shine Lipstick - 976 Be Dior / 225,99 TL

Modası hiç geçmeyen ve tüm kombinlerle uyum sağlayan şeftali pembesi bu sezon da moda olanlar arasında. Tüm dudaklarınızı çerçeveleyen şeftali pembesi rujlar hem dudakların dolgun görünmesine hem de kusursuz olmasını destekleyecek. 

sezonun en favori rujları

sezonun en favori rujları

- Tom Ford Satin Matte Lip Color - 5 Pêche Perfect / 336,50 TL

- Bobbi Brown Luxe Matte Lipstick Bitten Peach / 185,00 TL

Pastel renk kartelası arasında dikkat çeken renklerden biri olan fuşya, bu sezon dudaklarınızda taşıyacağınız renklerden birisi. Sade bir kombin üzerine ya da beyaz elbiselerle yapacağınız kombinleri önce çıkarmak için fuşya bir ruj kullanabilirsiniz.

Sezonun en güzel rujları

Sezonun en güzel rujları

- Chanel NARS Satin Lipstick Ruj / 2019,00 TL

- NARS Satin Lipstick Ruj / 190,00 TL

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0