Eumovate krem ne işe yarar? Eumovate krem nasıl kullanılır? Eumovate krem fiyatı

Özellikle egzama hastalığı ve birçok cilt problemi ile deri hastalıklarının tedavisinde kullanılan Eumovate krem son yıllarda satış rekorları kırıyor. Siz de bu ve benzeri hastalıklarınıza çare arıyorsanız, Eumovate krem nedir?, Eumovate krem ne işe yarar? sorularının cevabını yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Eumovate krem etken maddesi Klobetazon bütirat olan vücutta kızarıklık, şişlik ve iltihaba sebep olan kimyasalların etkilerini azaltan, kaşıntı önleyici ve kan damarlarını büzücü etkisi olan bir kremdir. Sadece eczanelerde satılan Eumovate krem, Böcek ısırıkları; deri iltihapları; dış çevrede bulunan maddelerle temas sonucu oluşan veya alerjik kökenli deri iltihabı (bebek bezi pişikleri gibi) sorunları kısa sürede ortadan kaldırıyor. Mutlaka uzman doktorların önerisi üzerine kullanılması gereken bu krem, şiddetle kaşınan döküntü ve pembe-kırmızı kabarcıkların görüldüğü kronik deri hastalığı (prurigo nodularis); kronik iltihaplı cilt hastalığı olan atopik egzama; yüz, saçlı deri ve vücudun üst kısmında görülen , fakat kesin nedeni belli olmayan iltihaplı ve kaşıntılı bir cilt hastalığı olan Unna hastalığı tedavisinde kullanılır. 

25 ya da 50 gramlık tüplerde satışa sunulan Eumovate krem, bebeklerde ve çocuklarda egzama tedavisi doktor gözetiminde sürdürülmelidir.

Dermovate kremin cilde faydaları! Dermovate krem nasıl kullanılır? Dermovate krem fiyatı 2021İLİŞKİLİ HABERDermovate kremin cilde faydaları! Dermovate krem nasıl kullanılır? Dermovate krem fiyatı 2021

  • Homojen bir kıvama sahip, beyaz renkli bu krem, su ile kolaylıkla yıkanıp, ciltten temizlenebilen bu kremi sivilceli yüz bölgesinde kullanmayınız. İlacı 2 veya 4 hafta düzenli olarak kullanmanıza rağmen düzelme sağlanmazsa, doktorunuzla görüşebilirsiniz. 

PEKİ EUMOVATE KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmalısınız. Kremi tedavi edilecek bölgeye ince bir film tabakası  halinde uygulayın. Kremi uyguladığınız cilt bölgesini kesinlikle bandajlamayın. Eğer bir bebeğin çocuk bezi bölgesi tedavi ediliyorsa, sıkı ve dar bezler kullanmayın. 

Advantan krem ne işe yarar? Advantan krem nasıl kullanılır? Advantan krem faydalarıİLİŞKİLİ HABERAdvantan krem ne işe yarar? Advantan krem nasıl kullanılır? Advantan krem faydaları

EUMOVATE KREM YAN ETKİLERİ

Karın ağrısı , nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda doktorunuzu bilgilendiriniz.

EUMOVATE KREM FİYATI

Reçete ile almak istediğinizde krem, SGK tarafından karşılanıyor. Eczanelerde satılan fiyatı ise 50 gramlık 22.28​ TL'dır.

En güçlü ve doğal antibiyotik: Udi Hindinin faydaları nelerdir? Udi Hindi yağı nasıl tüketilir?

İLİŞKİLİ HABER

En güçlü ve doğal antibiyotik: Udi Hindinin faydaları nelerdir? Udi Hindi yağı nasıl tüketilir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Hakan tunçer 1 yıl önce

Başta çıkan yağ bezesini geçiren krem varmı ismi

Toplam 1 beğeni

Ömer Dağ 1 yıl önce

Merhabalar efendim bana 1 tane eumovate 1 tanede dermovate kremlerden lâzım nereden teemin edebilirim tesekkürederim . Saygılarımla Ömer Dağ

Toplam 2 beğeni

ŞEFİK 2 yıl önce

Elimde yeni eğzama oldu kremi kullanırsam geçermi acaba?

Melike 2 yıl önce

Slm acaba bebeklerin pisik olmuş kolankaya uygunmudur

Toplam 2 beğeni