Naxoder krem ne işe yarar ve cilde faydaları neler? Naxoder krem kullanımı

Tırnaklarda görülen mantar enfeksiyonlarını geçirmede çok etkili olan Naxoder krem uzman doktorların önerdiği bir ilaçtır. Eğer sizinde parmaklarınızın arasında egzama varsa Naxoder kremi kullanabilirsiniz. Peki Naxoder krem ne işe yarar ve cilde faydaları neler? Naxoder krem kullanımı nasıl yapılır? İşte sorunun yanıtı:

Aktif maddesi Naftifin Hidroklorür olan Naxoder krem, cilt üzerine yerleşen mantarların üremesini durduran bir ilaçtır. Sadece uzman doktorların reçete etmesiyle satın alabileceğiniz Naxoder krem, ciltte egzamayla ya da iltihabi durumlarla seyreden mantar hastalıklarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Tedaviden iyi sonuç alabilmeniz için, düzenli olarak her gün aksatmadan uygulamalısınız. Mantarlı lezyonlar tamamıyla geçtikten sonra, 15 gün daha  ilaç kullanımını sürdürmeniz hastalığın nüksetmesini önlemek açısından gereklidir.  Eller (tinea manum), ayak (tinea pedis) ve tırnak (tinea unguium) mantarı; kasıkta veya bacakların arasında kahverengi, kırmızımsı lekeler, kaşınma, yanma hissiyle belirgin kasık mantarı ( tinea kruris ); göğüste, boyun, sırt ve kolların üst kısımlarında renksiz ya da normal cilt renginden daha koyu küçük yamalar şeklinde görülen samyeli mantarını da kısa sürede geçiren bir ilaçtır. 

Contractubex krem ne işe yarar? Contractubex krem nasıl kullanılır? Contractubex krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERContractubex krem ne işe yarar? Contractubex krem nasıl kullanılır? Contractubex krem fiyatı

Sıklıkla boyunda gövde, kol ve bacaklarda da görülebilen halka şeklinde iltihaplanmış, kaşıntıyla ve yüzeyden kabarık lezyonlarla belirgin vücut mantarında iltihabın ve kaşıntının önlenmesini ayrıca özellikle nemli bölgelerde yayılma özelliği gösteren koltuk, meme altları ve dış genital organlarda ince kabuklaşmalar, kırmızı veya kahverengi lekelerin görüldüğü cilt üzerine yerleşmiş maya mantarı olan Candidanın belirtilerinin giderilmesini hedeflemektedir.

NAXODER KREM NASIL KULLANILIR?

Cilt ve tırnak mantarı için  geceleri 1 kere olmak üzere temiz ve kurulanmış mantarlı yüzeyi kaplayacak şekilde  ve çevresine (2 cm) parmağınızla  ufak miktarda aldığınız kremi yavaşça masaj yapar gibi sürün. Tırnak, parmak aralığı ya da göğüs altı gibi birbirine sürtünen yerlere gazlı bez konulabilir.

Madecassol kremin faydaları! Madecassol kremin kullanımı nasıl olur? Madecassol kremin fiyatıİLİŞKİLİ HABERMadecassol kremin faydaları! Madecassol kremin kullanımı nasıl olur? Madecassol kremin fiyatı

Tedavi süresi mantarlı yüzeylerin şiddetine göre farklılaşabilir. Ağır olmayan mantar hastalığında tedavi süresi 15 gün ila bir ay; ciddi olgularda 1 ila 2 ay,  tırnak mantarı 6 ay, vücut mantarında 1 ay, cildin birbirine sürtünen yüzeylerindeki mantar enfeksiyonunda ise 15 gündür.

NAXODER KREM FİYATI

NAXODER %1 krem 2020 fiyatı 41.83 TL'dir. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0