Hidayet Türkoğlu'nun eşinden Halep'e destek

Hidayet Türkoğlu'nun eşi Banu Türkoğlu, tesettür modacısı Gülsüm Elkhatroushi ile yardıma muhtaç insanlar için bir araya geldi.

Bir yardımlaşma derneğinin düzenlediği kahvaltıya katılan Hidayet Türkoğlu'nun eşi Banu Türkoğlu, Halep için düzenlenen yardım etkinliğe destek verdi. 

Ataşehir'de düzenlenen etkinliğe Hidayet Türkoğlu eşiyle birlikte katıldı. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Türkoğlu, iyi bir amaç için bir araya gelmenin kendisini mutlu ettiğini, etkinliğin amacının ellerin uzandığı kadar yardıma muhtaç herkese ulaşabilmek olduğunu söyledi. Bu organizasyon için gerek eşi ve gerekse etkinliğe gönülden destek veren herkese ne kadar teşekkür edilse az olduğunu belirten Türkoğlu, bu etkinlik sayesinde birçok kişiye ulaşılacağını, bu yolda yardımcı olabildiği kadar yardım edeceğini söyledi. 

Banu Türkoğlu ise, toplanacak olan bağışların hem Türkiye'de hem de dünyada yardıma muhtaç çocuklara ulaştırabilmeyi amaçladıklarını, gönül veren ve duyarlı olan herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti. Türkoğlu, komşumuz açken, bizim tok yatmamızın doğru olmadığı anlayışıyla büyütüldüğünü, yapılan yardımlarla dokunulan her insana bir umut olabilmeyi istediğini söyledi.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0