Cinayet şüphelisi Ceylan'ın evinde yakalandı

Adana'da Mahmut C. cinayetinin azmettiricisi olarak müebbet hapse çaptırılan ve 1 yıldır her yerde aranan Menderes Kutlu, ünlü türkücü Ceylan'ın Sarıyer'deki evinde yakalandı.

27 Eylül 1997 yılında Eyüp'te bulunan bir işhanında dükkanı bulunan Mahmut C., dükkana gelen iki kişi tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.

İstanbul Emniyeti'nin başlattığı soruşturmada cinayetten bir yıl sonra iki şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan Aydın Z. ve Fevzi A. sorguya alındı. 

Olayın ardından iki şüpheli tutuklandı. Yapılan incelemeler sonucunda cinayette azmettirici olduğu iddia edilen Menderes Kutlu'nun ismi de olaya karıştı.

Ceylan evde yoktu

İşadamı Menderes Kutlu bir cinayet olayında da azmettirici olarak yargılandığı ve beraat edildiği tespit edildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir yıl önce şüpheli Menderes Kutlu hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartıldı. Cinayet Büro ekipleri, bir yıldır aranan şüphelinin Maslak'ta saklandığına dair bilgi alarak harekete geçti. 

Ekipler dün Kutlu'nun kaldığı eve baskın yaparak gözaltına aldı. Kutlu, adliyeye sevkedilirken saklandığı evinde ünlü türkücü Ceylan'a ait olduğu ortaya çıktı. Operasyon sırasında evde olmayan Ceylan'ın Antalya'da kaldığı öğrenildi.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Ramazan 6 yıl önce

Reiiis her daim seviliyorsun abi