Demet Akalın O Ses Türkiye jürisi mi oluyor?

Televizyon eleştirmeni Mesut Yar bugünkü yazısında, Demet Akalın'ın O Ses Türkiye yarışmasına "Acun Ilıcalı, jüri üyesi olarak mutlaka düşünmeli" ifadelerini kullandı.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Aranan Heyecan O İsimde mi?" başlıklı yazısı şöyle:

"Sanırım 'O Ses Türkiye'nin (TV8) en ateşli izleyicisi Demet AkalınSosyal medyasında yarışmayla eş zamanlı olarak yorumlarını izliyorum.Elemelerde jüri üyelerinin gönderdiği gençlere çok üzülüyor. Mesela Murat Boz'un elediği Güneş isimli yarışmacıya direkt talip oldu. Sadece o yarışmacıya da değil, birkaç tanesine daha hesaplarından 'bana mutlaka ulaş' mesajı gönderdi.

Bu heyecanını ve yorumlarını görünce içimden 'gelecek yılın jüri koltuğunda böyle heyecanlı ve hırslı bir isim otursa fena mı olur?' dedim.
Vallahi bir renk katacağı kesin. 
Acun Ilıcalı bu seçeneği düşünmeli!"

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0