Demet Evgar: Telefonsuz, hayata tekrar odaklandım

STAR TV'de yayınlanan Avlu dizisinde başrol karakterine hayat veren Demet Evgar, cep telefonunu denize düşürdükten sonra beş ay kullanmadığını ve telefonsuz hayata geri döndüğünü açıkladı.

 Avlu dizisinde canlandırdığı Deniz Demir karakteriyle adından söz ettiren Demet Evgar, GQ Türkiye tarafından ‘Yılın Kadını’ seçildi. Uzun zamandır telefon kullanmayan oyuncu, “Denize düşürdüğüm an, ‘Ohh’ dedim. Nasıl bezmişsem, içimin yağları eridi; o kadar mutlu oldum. Aslında hayata tekrardan odaklandım" dedi.

Evgar "Bir ev telefonu bağlattım, numarasını sadece bana ulaşması gereken insanlara verdim. Numaraları yazdığım küçük bir rehberim vardı. Birini aramam gerektiğinde gidip bir yerlerden telefon açtım” diye konuştu. 

Binnur Kaya'dan kötü haber! Sevenleri şokta

İLİŞKİLİ HABER

Binnur Kaya'dan kötü haber! Sevenleri şokta
Timuçin Esen'den şaşırtan Müslüm Gürses açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Timuçin Esen'den şaşırtan Müslüm Gürses açıklaması
Yeşilçamın ustası Münir Özkul anılıyor

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçamın ustası Münir Özkul anılıyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0