Domuz gribine yakalanan hamile Pelin Akil'den haber var!

Geçtiğimiz aylarda ikiz bebek annesi olacağını sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu Pelin Akil, domuz gribine yakalanmıştı. Akil, Instagram hesabında hastalıkları ile açıklama yaptı.

İkiz bebeklerine beş aylık hamile olan Pelin Akil, hastalıkların peşini bırakmadığını söyleyen bir paylaşım yaptı. Takipçilerinin ve sevenlerinin merakta kalmaması için “İnşallah iyi olacağım” diyen Pelin Akil, önce sinüzit, daha sonra domuz gribi hastalığına yakalanmıştı. Şimdi ise burnu kanayarak, buz nedeniyle tüm yüzünün kızardı.

İŞTE PELİN AKİL'İN SON HALİ;

pelin akil paylaşım

pelin akil paylaşım

Zehra Çilingiroğlu imajını değiştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Zehra Çilingiroğlu imajını değiştirdi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 12

Osmctn 5 yıl önce

İnfluenza virüsü Türkçesi domuz gribi şu aralar salgın hastalık benim 2 yaşındaki kızım da oldu. Gece ateş,kusma, iştahsızlık, öksürük ne ararsan var...

Mina 5 yıl önce

Benim 2 yaşındaki kızımda domuz gribi oldu gerçekten cok kötü bi hastalık şiddetli ateş yapıyor düşmeyen ateş ve çok geç iyileşiyor normal gripten farkı bu Allah şifa versin herkese

Toplam 2 beğeni

Hamdi 5 yıl önce

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Toplam 5 beğeni

yilmaz 5 yıl önce

ismini yeni duyuyorum. sanatciymis. gecmis olsun. şafi olan Allah'a sığın

Toplam 4 beğeni

Emrah 5 yıl önce

Canım Ya Büyük Geçmiş Olsun..ALLAH (C.C.) Şifa Versin.Sevdiğim Nadir Oyunculardan..

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun