Çukur yeni bölüm ikinci fragmanı yayında!

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni olan Çukur dizisinin yeni bölüm ikinci fragmanı yayınladı. Milyonların merak ettiği yeni fragmana dair tüm detaylar haberimizde...

Ay Yapım imzalı Çukur dizisi, üç haftalık aranın ardından bomba gibi bir bölümle ekrana dönüyor. Son bölümde adeta sezon finalini aratmadığı takipçileri tarafından söylenen Çukur dizisinin heyecanla beklenen 49. yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. 

Fragmanda duyulan "Kökünüzde ölüm var Yamaç, kökünde ölüm var. Kökünde ölüm olanın dalında da ölüm olur!" sözleri gerilimi yükseltiyor. İntikam için geri dönen Çeto ve Mahsun'un ortalığı savaş alanına çevirdiği, Koçovalıların vurulan Yamaç'a, bunu kimin yaptığını anlamaya çalıştığı tanıtımda, gizemli kişinin "Yaşamak istediğine emin misin?" sorusu merak uyandırıyor.

Çukur son bölüm

Çukur son bölüm

Çukur'un bu akşam ekrana gelecek 2. sezonun 16. bölümünde aldığı kurşun darbeleri ile ağır yaralanan Yamaç Koçovalı, büyük bir yaşam savaşı verecek. Koçovalılar, yaşadıkları kayıplar sonrasında Yamaç'ın vurulmasıyla yeni bir sınavdan geçecekler. İdris, bir oğlunu daha kaybetme korkusuyla yüzleşecek. Harekete geçen Koçovalı Kardeşler, haini ne pahasına olursa olsun bulmak için mücadele edecekler. Çukur'dan çıkmak zorunda kalan Çeto ve Mahsun ise onları bu hale getirenlerden hesap soracaklar. 

İŞTE MERAKLA BEKLENEN BÖLÜMÜN FRAGMANI;

Ünlü isimler Bedensel Engelliler Federasyonu yararına yarıştı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimler Bedensel Engelliler Federasyonu yararına yarıştı!
Futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile eşi babyshower düzenledi!

İLİŞKİLİ HABER

Futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile eşi babyshower düzenledi!
Meryem Uzerli Osmanlı projesi için Türkiye'de!

İLİŞKİLİ HABER

Meryem Uzerli Osmanlı projesi için Türkiye'de!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0