İsmail Hacıoğlu'nun çocuk dizisinde etkilendiği o sahne!

Çocuk dizisinin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu, dizide etkilendiği sahne ile alakalı çarpıcı yorumlarda bulundu.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Çocuk dizisi yayınlandığı andan itibaren dikkatleri üzerine topladı. Hasan karakterini canlandıran ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, sahnede etkilendiği bölümü açıklarken anne ve baba olmak hakkında duygusal yorumlarda bulundu.

İsmail Hacıoğlu haberleri

İsmail Hacıoğlu haberleri

Dizide Hasan’ın, Efe’nin oğlu olduğunu öğrendikten sonra ki karşılaşmaları, başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun en çok etkilendiği sahne olduğu öğrenildi. Hacıoğlu,"Efe’nin oğlu olduğunu öğrenen Hasan’ın iç dünyasına büyük değişimler olacak, ben de merakla bekliyorum" diyen oyuncu sözlerine şunu ekledi: “Hiç bir anne ya da baba çocuğundan vazgeçmez, vazgeçmemeli... Bir anne sıcaklığının, güveninin yerini doldurabilecek hiçbir şey yok."

DİĞER HABERLERİ;

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, Bir İstanbul Masalı dizisi ile ismini duyurmuştu. Daha sonrasında Kabadayı sinema filmi gibi bir çok filmlere ve dizilere imzasını attı. Yerli filmlerin yabancı filmlere kıyasla daha makbul olduğunu dile getiren oyuncu dile getirdiği açıklamalar da dikkatleri üzerine çekti.

İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu, "Bizim kendi tarihimizi yazabilmek gibi bir avantajımız var. Anlatacak çok hikayemiz var. Sadece vatan, millet, Sakarya anlamında demiyorum, elimizin altında her şey var. Evvela insanız, güzel bir dokumuz var. Bizim sinemanın içini boşaltmaya çalıştıkları sürece bir yere varılamaz. İçi dolu halde kalırsa, biz sadece dışından teknolojisiyle görsel efektleriyle süslersek bunun bir yere gelebileceğine inanıyorum. Ancak bu şekilde kendi sinemamızla devam edebiliriz" sözleriyle düşüncelerine açıklık getirdi.

İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu

Son zamanlarda üretimden çok tüketimin olmasıyla alakalı Hacıoğlu,"Televizyon kendi kaybeder, böyle tüketirse" yorumunu yaptı.

İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu

Gişe rekoru kıran Ayla sinema filmiyle seyirci karşısına çıkan Hacıoğlu filmle alakalı,"Tabii ki sevdiğim ve sevmediğim işlerim var. Ama Ayla'yı bir ayrı sevdim ben, içime sindi. İzledikçe hala bir tuhaf oluyorum. Ama mesela Çakal'ı da seviyorum, bende çok ayrı bir yeri var, ikincisini de yapacağız" yanıtını verdi.

İki genç evlerinden daha büyük kardan adam yaptı! Görenler inanamadı...

İLİŞKİLİ HABER

İki genç evlerinden daha büyük kardan adam yaptı! Görenler inanamadı...

BİR YORUM YAPIN 0