Özgür Özberk ve Sevcan Yaşar Erkenci Kuş dizisinden ayrıldı

Star TV ekranlarının sevilen dizi Erkenci Kuş'tan Özgür Özberk ve Sevcan Yaşar ayrıldı.

Star TV'nin sevilen dizisi 'Erkenci Kuş'da şaşırtan iki ayrılık yaşandı. Dizide  'Fabri' karakterini oynayan Özgür Özberk ve 'Aylin' karakterini oynayan Sevcan Yaşar, sosyal medya hesaplarından diziden ayrıldıklarını duyurdu. Özgür Özberk  Can Yaman'la çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan ünlü oyuncu, paylaşıma "It was my final scene... Son sahnemdi.. Yolu açık olsun kardeşimin" notunu düştü. Bu haber Özgür Özberk hayranlarına büyük üzüntü yaşatırken, 'Fabri' karakterinin diziden gitmesine sevinenler de oldu.

Can Yaman ınstagram

Can Yaman ınstagram

Diziden ayrılan bir diğer isim ise 'Aylin' karakterini canlandıran Sevcan Yaşar'dı. Instagram hesabından veda ettiğini duyuran Yaşar, "Ah Aylin vah Aylin ! 29. Bölüm itibariyle sana veda ediyorum. Dünya tatlısı ekibimize rejimize yapıma birtanecik yönetmen ve senaristlerimize oyuncu arkadaşlarıma günün sonunda diyecek bir çift sözüm var: Sizi çok seviyorum! Hepimizin yolu açık olsun." dedi.

Erkenci Kul aylin

Erkenci Kul aylin

Müslüm Gürses'in menajerinden şaşırtan açıklama! Yoğun bakımda...

İLİŞKİLİ HABER

Müslüm Gürses'in menajerinden şaşırtan açıklama! Yoğun bakımda...
Alişan: Sahneyi bırakır giderim

İLİŞKİLİ HABER

Alişan: Sahneyi bırakır giderim
Tuğba Özay takipçilerini korkuttu!

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Özay takipçilerini korkuttu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0