Pelin Akil: Kararsız kaldığımız bir gündü

Geçtiğimiz hafta sonu yakın arkadaşlarıyla beraber doğacak ikizleri için baby shower düzenleyen Pelin Akil ve eşi Anıl Altan ilk kez konuştu.

Dünyaevine girdikten sonra sosyal medya hesabından sıklıkla haberlerini paylaşan Pelin Akil ve Anıl Altan'ın ikiz haberi sonrası hayranları sevinmişti. Doğuma gün sayan çift, bebekleri için Kadıköy'de bir mekanda parti düzenledi. Parti sonrası mutluluğunu Akil, sosyal medya hesabından paylaştı. 

Partiye dair fotoğraf paylaşan Akil, "Bugünle ilgili söyleyebileceğim tek kelime muhteşemdi. Yapalım, yapmayalım diye kararsız kaldığımız bir gündü ve o zaman Alin ve Lina'nın çay partisi yapalım diye karar verdik ve iyi ki yaptık. Ne kadar çok dostumuz, ne kadar çok bizi seven insanlar varmış. Kızlarımız nasıl da şanslılar ki kocaman bir aileleri var. Gelen herkesin gözlerinden öpüyorum. Gelemeyenlerin de çay sözü olsun" notu ile parti hakkındaki duygularını Instagram hesabında paylaştı.

 

Acun Ilıcalı Şubat ayının en çok konuşulan ismi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı Şubat ayının en çok konuşulan ismi oldu!
Çocuklar Duymasın final mi yapıyor? İşte açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın final mi yapıyor? İşte açıklama
Şener Şen sahte hesapların peşine düştü

İLİŞKİLİ HABER

Şener Şen sahte hesapların peşine düştü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0