Berdan Mardini'yi görenler şaşırdı! Ben çok severim dedi...

Ünlü sanatçı Berdan Mardini ailesiyle yediği akşam yemeğinin fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

En son yeni çıkardığı şarkı ile gündeme gelen Berdan Mardini, sosyal medyayı aktif kullanmaya devam ediyor. Bu kez oğlu ve kızı ile akşam yemeğinin fotoğrafını yayınladı. 

Berdan Mardini fotoğrafın altına "Uzun zaman oldu beraber yemek yemedik, sağ olsun kıymetli eşim yine yapmış yapacağını, yerde yemek yemeyi sevdiğimi bildiği için de yere sofra kurmuş" notunu düştü.

 

MEMLEKETİNE GÜL FABRİKASI KURDU!

Şarkıcı Berdan Mardini'nin Mardin'de doğup büyüdüğü mahalleye bir fabrika kuracağı öğrenildi. Mardin'in Artuklu ilçesi Yaylabaşı Mahallesi'nde yapımı başlatılan gül yağı ve gül suyu fabrikası, tamamlanma aşamasına geldi. 50 kişinin istihdam edileceği fabrikayı 2 ay sonra hizmete açacak olan Mardini, mahallede bin 500 dönüm alanda gül ve lavanta da yetiştirecek.

Berdan Mardini

Berdan Mardini

Muhabirlere açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, memleketini de içinde barındıran Mezopotamya topraklarının çok verimli olduğunu söyledi. Mahallede, 12 milyon lira maliyetli fabrikayı kurmanın yanı sıra gül ve lavanta yetiştirmek için çalışma yürüttüklerini belirten Mardini, "Gül ana vatanına dönüyor. Bin 500 dönüm gül ve lavanta ekimiyle sezonluk binlerce işçiye istihdam sağlayacak yatırım yapıyoruz." dedi.

Berdan Mardini kimdir

Berdan Mardini kimdir

Gülden çok sayıda ürün elde edilebileceğini anlatan Mardini, şöyle konuştu:

"Gülün yağından ve suyundan gül sabunu, duş jeli, reçel üretilebiliyor. Mardin'in gülle de anılmasını sağlamak istiyoruz. Mardin'de gül festivalleri yapıp, gülle ilgili bütün ürünlerin üretilmesini istiyoruz. Aynı zamanda köyde 20 odalı bir otel yapmayı planladık. Turistlerin doğal yaşamda gül ve lavantalar içinde konaklamasını sağlayacağız."

berdan mardin, fabrika

berdan mardin, fabrika

Berdan Mardini, gül yetiştiriciliğini geliştirerek üreticilere ve istihdama katkı sağlamayı hedeflediklerini vurguladı.

Acımız çok büyük! Sanatçılardan İdlib şehitlerimiz için başsağlığı mesajı...

İLİŞKİLİ HABER

Acımız çok büyük! Sanatçılardan İdlib şehitlerimiz için başsağlığı mesajı...
'Mendilim Kekik Kokuyor' filminin galası geçekleşti!

İLİŞKİLİ HABER

'Mendilim Kekik Kokuyor' filminin galası geçekleşti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

Nafi 4 yıl önce

Tebrikler hemşerim

Toplam 1 beğeni

MÜSLÜM 4 yıl önce

Helal olsun, delikanli adammis

Toplam 6 beğeni

SERDENGEÇTİ 4 yıl önce

TBR EDİYORUM KARDEŞİM. ÖRNEK BİR DAVRANIIŞ. sizin gibi VATAN PERVERLER SAHİP ÇIKSIN Kİ . PKK GİBİ LEŞ LERE mydan kalmasın

Toplam 11 beğeni

urfalı 4 yıl önce

bizim tatlıses in birşeyini görmedik bugüne kadar, berdan a helal olsun

Toplam 12 beğeni

ali 4 yıl önce

tebrikler

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun