Burak Özçivit'in Diriliş Osman'dan alacağı ücret belli oldu

Atv ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Osman'ın çekimleri başlıyor. Omsan Gazi'yi oynayacak olan Burak Özçivit, diğer işlerini bitirdi ve rolü için tam bir yıldır aldığı binicilik, dövüş ve kılıç derslerine hız verdi.

Bu sezon Atv'de başlayacak olan Diriliş Osman dizisinde başrol oynayacak olan Burak Özçivit'in, yeni dizisinden alacağı ücret belli oldu. Dizide Osman Gazi karakterini canlandıracak olan Özçivt'in, diziden bölüm başı 325 bin TL alacağı belirtildi.

ASLIHAN KARALAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...

Özçivit'in diziden alacağı 325 bin TL ücretin aylık toplamı 1 milyon 300 bin TL olacak. Dizide Özçivit'in partneri, manken ve oyuncu Aslıhan Karalar olacak.

ROLÜ İÇİN KAMPA GİRDİ

Geçtiğimiz gün Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabında Diriliş Osman'ın önümüzdeki sezon Atv'de yayınlanacağını duyurdu. Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini yapan Bozdağ çekimlerin önümüzdeki hafta başlayacağını da duyurmuştu.

mehmet bozdağ ve burak özçivit

mehmet bozdağ ve burak özçivit

Osman Gazi'yi başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit oynayacak. Şimdiden hem ülke içinde hem dünya genelinde oyuncu Osman Gazi karakteri ile bir bütün oldu.

burak özçivit

burak özçivit

Ünlü oyuncu da bunun hakkını vermek için tam gaz çalışıyor. Bir yıldır çeşitli dersler alan oyuncu, yurt dışındaki işlerini bitirdikten sonra derslerine yoğunlaştı. 

9. Uluslararası Malatya Film Festivali yoğun katılımla sona erdi

İLİŞKİLİ HABER

9. Uluslararası Malatya Film Festivali yoğun katılımla sona erdi
Demet Akalın'dan MasterChef Kıvanç'a sert tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan MasterChef Kıvanç'a sert tepki!

BİR YORUM YAPIN 6

Neslihan 2 yıl önce

Hey maşallah daha fazla sını hak ediyo seviliyosun

Selcuk Mr 4 yıl önce

Adalaetine tukureyim dünya. Kiyamet kopsun artık.

Toplam 6 beğeni

Sevgi 3 yıl önce

Kıyamet koptu diyelim ne olacak merak ediyorum yani herkes yaptığı günahlar ile yargılanacak Burak Özçivit parasını size bize vermiyecek nasıl bir cümle bu ya kıyamet. Kopsun hey yaraabim

Toplam 0 Beğeni

Gül 4 yıl önce

Diriliş Ertugrul dizisi gibi başaralı bir dizi olur inşallah. Engin beyin artik dizide olmaması üzdü bizi.

Metin 4 yıl önce

Diriliş Ertuğrul başka, Kuruluş Osman başka. Ertuğrulun her bölümüne baktim cok harikaydi, ama bence Kuruluş Osman dahada başarali bir dizi olacak, nede olsa OSMAN(Lı)

trakyalı 4 yıl önce

Allah sizi bildiği gibi yapsın

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun