Tamer Karadağlı'dan şaşırtan itiraf: Çocuklar Duymasın'da oynamam

Çocukluğumuzdan beri ekranlarda yer alan Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncusu Tamer Karadağlı tekrar teklif gelse oynamayacağını açıkladı.

Başarılı ve yakışıklı oyuncu  Tamer Karadağlı TRT FM'de yayınlanan Radyo Sesi programına konuk oldu. Yaklaşık 2 saat boyunca canlı yayında soruları yanıtlayan oyuncu, "Çocuklar Duymasın dizisinin artık devam etme ihtimali yok. Dizi devam etse de artık Çocuklar Duymasın'da tekrar oynamayı düşünmüyorum" dedi.

tamerkaradağlı

tamerkaradağlı

Yoğun iş temposuna ara vererek arkadaşlarıyla motor turuna çıkan Tamer Karadağlı, son görüntüsüyle herkesi şaşırtmıştı. Beyaz saçları ve sakallarıyla dikkat çeken Karadağlı, yaptığı açıklamada "Evet, doğru… Saçım, sakalım beyaz. Bundan da utanmıyorum. Çünkü insanın saçının, sakalının beyazlaması utanılacak bir şey değil. Her bir beyaz telin bir hikayesi var. Yaş almak güzeldir. Ben mutluyum kır saçımla,sakalımla. O yüzden bırakalım bu "yaşlanmışsın" muhabbetini" dedi.

Murat Dedeman vefat etti!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Dedeman vefat etti!
Aslı Tandoğan: Bodrum çok pahalı!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Tandoğan: Bodrum çok pahalı!
Kate Middleton’ın botoks yaptırdığı iddiasına saraydan yalanlama

İLİŞKİLİ HABER

Kate Middleton’ın botoks yaptırdığı iddiasına saraydan yalanlama
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Halim 4 yıl önce

İyi sanatçı ama kendini taşıyamadı

Toplam 1 beğeni

Bolvadinoli03 4 yıl önce

aslinda bu adam da saflik ve iyi niyetlilik var

Toplam 2 beğeni

Özkan 4 yıl önce

Evet

Toplam 0 Beğeni

Mehmet 4 yıl önce

Adamsın adam Tamer abi