Emrah iki çocuğunun annesi Sibel Erdoğan'la boşandı! Ödeyeceği nafaka belli oldu

Hem şarkıcı hem de oyuncu olan şarkıcı Emrah'ın eşi Sibel Kirer'den boşanacağı iddia edilmişti. Emrah'ın 2014'te dünyaevine girdiği 2 çocuğunun annesi Sibel Erdoğan'dan boşandığı belirtildi. Emrah, her ay eşi için 12 bin TL, iki çocuğu için de 18 bin TL nafaka ödeyecek.

Ünlüler dünyasında bir boşanma haberi de Emrah'tan geldi. Emrah, 2014 yılında hayatını birleştirdiği Sibel Erdoğan'dan boşandı. Şarkıcı Emrah'ın Sibel Erdoğan'dan Elyesa ve Eleysa adlı bir kız bir de erkek olmak üzere 2 çocuğu bulunuyor. Emrah, her aya Kirer'e 12 bin TL, iki çocuğuna ise toplamda 18 bin TL nafaka ödeyecek. Emrah, toplamda 30 bin TL nafaka ödemiş olacak. Şarkıcı, çocuklarını pazar günü görebilecek. Emrah, eşiyle yaşadığı Bodrum'daki evinde kalmaya devam edecek. Boşanma davasının Emrah'ın açtığı iddia edildi.

ANLAŞMALI BOŞANACAĞIZ DEMİŞTİ!

2014’te şarkıcı Sibel Kirer ile nikah masasına oturan Emrah, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Aynı evde kalmaya devam eden, birlikte tatile de giden Emrah-Sibel Erdoğan yakın çevrelerine “Anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu durumu çocukların da rahat atlatmasını istiyoruz” dediği öğrenilmişti.

Yurtdışından gelen arkadaşlarıyla alışverişe çıkan Erdoğan, evliliklerinde bir sorun olmadığını söyledi. Kirer “Boşansak ortaya çıkardı, biz boşanmadık. Yüzüğüm de parmağımda. Evleri ayırdığımız doğru değil” diyerek iddialara son noktayı koydu. Sibel Erdoğan, eşinin müzik ve film çalışmaları içinde olduğunu söyledi.

NE OLMUŞTU?

Son günlerde magazin sayfaları ünlü isimlerin uzun süredir beraber oldukları eşlerinden boşanma haberleriyle çalkalanıyor. Bu kez de kötü haber şarkıcı Emrah ve Sibel Kirer’in boşanacağı haberleri gelmişti. Kirer’in 20 gündür Afyon’daki baba evinde kaldığını ve çiftin Çağlayan Adliyesi’ne boşanma davası için başvurduğunu iddia edilmişti. Çıkan bu haberlerin ardından Emrah'ın eşi Sibel ile beraber Tayland'a tatile gittiği öğrenildi. 

emrah ve sibel

emrah ve sibel

Sibel Erdoğan ile Bangkok'taki King Power isimli gökdelenin zirvesine çıkan sanatçı, 78. kattan paylaşımlar yaptı. Emrah ile eşinin, zemini cam olan gökdelenden verdiği pozlara, "Romantizmin zirvesindeler" yorumları geldi.

emrah ve eşi

emrah ve eşi

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

mizgin 1 yıl önce

sadece kendini seven bencil biri

Toplam 1 beğeni