Onur Büyüktopçu'dan tartışma çıkaracak gönderme!

Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, sunduğu Yemekteyiz ve Gelinim Mutfakta adlı yarışma programlarını şarkıcı Seda Sayan'a devretmişti. Bu durum sonrasında sessizliğe çekilen Büyüktopçu, uzun bir süre sonra ilk kez konuştu ve tartışma çıkaracak bir göndermede bulundu.

Nişantaşı'nda görüntülenen ve ayak üstü basınla sohbet eden oyuncu Onur Büyüktopçu, yeni sezonda kamera arkasında yer almak istediğini söyledi. Büyüktopçu, 'Kamera arkası mı yoksa önü mü zor?' sorusuna, çok konuşulacak şu cevabı verdi:

'Kamera arkası daha zor, çünkü oyuncularla uğraşmak çok zor. İstekleri ve sorunları bitmiyor. Kime kapris yapıyorlar anlamıyorum. Benim için de belki ‘kaprisli’ diyorlardır ama yok. Belki kaprisli olsaydım daha değerli olurdum.'

'SEDA SAYAN AYAĞIMI KAYDIRMADI'

Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, şarkıcı ve sunucu Seda Sayan'ın ayağını kaydırdığı iddiaları hakkında konuşmuştu. Büyüktopçu, 'Seda Sayan, ayağımı kaydırmadı. Kendi isteğimle yarışmadan çıktım. Bunu açıklamama rağmen hâlâ inanmadıklarını söyleyenler var. Seda Abla’yla günlük hayatta da konuşuruz, görüşürüz. ‘Yemekteyiz’ teklifi gelince benden de fikir aldı ve sonra ‘Çok zormuş’ dedi. Ben de bu zorluk yüzünden bıraktım. Çok yorulmuştum.' demişti.

Sayan'a haksızlık edildiğini söyleyen Büyüktopçu, 'Burada Seda Sayan’a çok büyük haksızlık yapılıyor. Gerçekten ayağımı kaydırsaydı, üstü kapalı bir şeyler söyler ve onu kötülerdim. Burada son noktayı koyuyorum.' söylemişti.

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz'den ayrılmış ve Show TV'de Damat Bayıldı adlı yemek yarışma programını sunuyordu. Programın rakipleri; oyuncu Zuhal Topal'ın sunduğu Zuhal Topal'la Sofrada ve Seda Sayan ile Yemekteyiz'di. Program rakipleri karşısında bir türlü istenilen başarıya ulaşamadı.

damat bayıldı final

damat bayıldı final

Kanal yönetimi, program için final kararı aldı. Büyüktopçu ise Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta'yı sunmaya başladı ancak sezon ortasında yerine Seda Sayan getirildi. Böylelikle Sayan 2. kez Büyüktopçu'nun yerini almış oldu.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftine duygulandıran jest

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftine duygulandıran jest
CZN Burak Özdemir’den yine duygulandıran paylaşım! Yardım eli bu sefer de ‘Hiko Baba’ya uzandı…

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak Özdemir’den yine duygulandıran paylaşım! Yardım eli bu sefer de ‘Hiko Baba’ya uzandı…

BİR YORUM YAPIN 0