Kardeş acısı bir türlü dinmeyen Alişan'a büyük sürpriz! Gözyaşlarını tutamadı

Alişan koronavirüse yakalanıp yaklaşık bir ay yoğun bakımda tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş'ın Temmuz 2021'de hayatını kaybetmesiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Alişan'a kızı Eliz'in doğum gününde tarifsiz bir mutluluk yaşattılar.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şarkıcı Alişan 2021 yılında kardeş acısı yaşamıştı. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş koronavirüse yakalanıp hayatını kaybetmişti. Zor günler geçiren Alişan bu süreçte psikologtan destek aldığını açıkladı. Alişan'dan 1 yaşına giren kızı Eliz'in doğumgününde duygusal paylaşım yaptı.

"Amcanla tek fotoğrafın Ben sana her zaman amcanı anlatıcam kızım.. Amcanın sen doğduğun da nasıl mutlu olduğunu seni ne kadar sevdiğini anlatacağım. Göremeyecek olsan bile görmeden onu tanıyacak seveceksin kızım."

Takipçilerinden muhteşem bir sürpriz geldi. Takipçisi Alişan'ın Temmuz ayında kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş ile Alişan'ın bugün 1 yaşına basan kızı Eliz'i aynı karede bir araya getirdi. Videoyu gören Alişan göz yaşlarını tutamadı.

Alişan işlerinin yoğunluğu sebebiyle psikolog ziyaretlerine devam edemediğini de söyledi. 

Alişan açıklamasında “2021 yılı benim için kötü bir yıldı. En sevdiğin insanlardan biri olan kardeşimi aldı benden. Ama benim görevim bu gece insanları eğlendirmek. İşim sayesinde ayakta durabiliyorum. Yoksa daha sıkıntılı günler yaşayabilirdim. Zor bir meslek, acılı günümüzde bile insanları eğlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

 

"GÜNÜN 2-3 SAATİ AĞLIYORUM"

Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından ailece çok sarsıldıklarını belirten Alişan basın mensuplarının “İnsanları sizi duygusal kişiliği ile tanıyor. Bu süreci nasıl atlattınız? Psikolojik bir destek aldınız mı?” sorusuna ise "Evet, psikoloğa gittim birkaç defa, kendisi telkinlerde bulundu. İşim olmasa benim için daha kötü olurdu. İşlerimin yoğun olması sebebiyle oraya da fazla gidemedim" cevabını verdi.

Geçtiğimiz haftalarda 'teve2 Magazin Masası’ telefonla bağlanan şarkıcı, canlı yayınında duygusal anlar yaşarken, "Günün 2-3 saati ağlıyoruz, anılarımızı tazeliyoruz" şeklinde konuşmuştu.

"BURAK VİNA'YA HAYRAN"

tv8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına bağlanan Alişan, olayın perde arkasını anlattı ve eleştirilere cevap verdi. Ünlü şarkıcı şunları söyledi; "Burak, bir paylaşım sitesinde yer alan çizgi filmleri izliyor, orada da ara ara çocuklar için reklamlar çıkıyor. Müge, eşi ve Vina'nın yer aldığı reklamlar da bu platformda çıkıyor. Vina da bize gelmişti annesi ve babasıyla o zamandan beri Burak'ın bir hayranlığı var. Burak videoyu görür görmez bana koştu 'baba, baba bu o ablanın kızı değil mi neydi adı? Vina neden bize gelmiyor, gelsin oynayalım' dedi. Ne zaman reklamı görse, okula ne zaman bıraksak 'Vina' deyip duruyor."

"Onları en yakın zamanda inşallah buluşturacağız. Dün yine reklamı görünce 'Vina benimsin' dedi. Ben öğretmedim, kendi söyledi. Defalarca deyince ben de espri olsun diye videoya çektim attım. Sonra Müge ile de mesajlaştık, 'çok tatlı, mutlaka buluşturalım onları' dedi."

 

3. ÇOCUK AÇIKLAMASI

Buse Varol zor günlerin ardından sosyal medyaya da dönüş yapıyor. Takipçileriyle soru cevap yapan Varol evliliğiyle ilgili gelen sorulara yanıt verdi.

Varol kendisine çok sayıda Alişan ile ilgili soru gelince "Alişan'ın 5 gün üst üste konserleri vardı. Yarın kavuşacağız" dedi. 

 2 çocuğu olan Buse Varol yeniden bebek istediğini de söyledi. Varol "Evet çok istiyorum anne olmak. İnşallah olur biraz uzun zaman sonra" dedi.

ALİŞAN VE BUSE VAROL BOŞANIYOR MU?

Buse Varol, Bir süredir sosyal medya hesaplarında birlikte fotoğraf paylaşmadıkları gerekçesiyle başlayan “ayrıldıkları” doğrultusundaki iddiaları 2. Sayfaya bağlanarak yalanladı.

  • Varol, “Merve benim eltim. Ama kız kardeşim gibi. O eşini kaybetmişklen ben Alişan ile el ele romantik pozlar koymak istemedim Allah'a çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. Birisi Haber yapmış. Böyle bir dönemde insanların daha hassas olmasını istiyorum. Asla ayrılık yok.” dedi.

FOTOĞRAF YAYINLADI!

Alişan-Buse Varol çiftinin son günlerde fikir ayrılıkları yaşadığı iddia edilmişti. Boşanacağı konuşulan ikili, çıkan haberlere ilk kez yanıt verdi. Alişan, eşi Buse Varol ile çekilmiş fotoğrafını nazar boncuğu emojisiyle paylaştı. Buse Varol'da fotoğrafı alıntılayarak 'Canım kocam' notunu düştü.

 

ALİŞAN İLE VELİLER ARASINDA PARK KAVGASI İDDİASI!

Temmuz 2021'de aynı zamanda menajeri olan kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, kendisine emanet edilen yeğenlerine kol kanat germeye devam ediyor. "Onlar artık benim çocuklarım" diyen Alişan, söylediğini de yapıyor ve yeğenleriyle yakından ilgileniyor. Hatta aynı okulda okuyan iki yeğenini bizzat okula bırakıp alıyor.

Medyatava'nın özel haberine göre; bu tavrıyla takdir toplayan Alişan, ne var ki geçtiğimiz günlerde yaptığı bir hareketle diğer velilerden tepki gördü. Çocukların okul çıkış saatinde park edecek yer olmayan ve trafiğin kilitlendiği Levent'teki bir özel okulun hemen önünde kuka konarak yer tutulduğunu gören veliler, bu duruma tepki gösterdi.

Servis araçları ve anne babaların araçları nedeniyle bölgede kimse araba park edecek yer bulamazken, kapının önündeki yerin kimin için tutulduğunu sorgulayan veliler, daha sonra o yere Alişan'ın özel aracıyla gelip park ettiğini gördüler.

ŞOFÖRÜNE UYARI

Yerin Alişan'ın şoförü tarafından tutulduğu ve daha sonra şarkıcının geldiğini öğrenen veliler, yüksek sesle bu duruma itiraz ettiler. Arabasının içinde bulunan Alişan, tepkilerin çoğalması üzerine okul önünden aracıyla uzaklaştı. Yaşanan bu olaydan sonraki günlerde Alişan’ın, velilerin 'park' eleştirilerini dikkate aldığı ve şoförüne okul önünde artık yer tutturmadığı görüldü.

MEZARLIĞINI SIK SIK ZİYARET EDİYOR!

38 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronadan kaybeden ünlü sanatçı Alişan'ın acısı dinmiyor. Kardeşinin ölümünden sonra toparlanmaya çalışan Alişan, kardeşinin kabrini ziyaret etti. Alişan, ziyareti sırasında çektiği kabrin fotoğrafını İnstagram'ın hikaye bölümünden paylaştı. 

HİÇ AÇIKLAMA YAPMADI!

 Alişan, temmuz ayında hastanede koronavirüs tedavisi gören evli ve 2 çocuk babası kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetti. Kardeş acısıyla yıkılan şarkıcı, sonra da kuzeni Ozan Ecbin'i kaybetti. Peş peşe yaşadığı zor günlerde sonra toplanamayan Alişan, 2 aydır herhangi bir açıklama yapmıyor.

Eşi Buse Varol'la Nişantaşı'ndaki bir mağazanın erkek katında yaklaşık bir saat geçirip alışveriş yapan ünlü şarkıcı, çıkışta objektiflere yansıdı. Eşiyle el ele yürüyüp bir yandan telefon görüşmesi yapan şarkıcı, gazetecilerin soruları üzerine "Arkadaşlar konuşmak istemiyorum" cevabını verdi.

İki aydır basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmayan Alişan'ın henüz toparlanamadığı gözlendi. Zor günler geçiren 45 yaşındaki şarkıcı, bulduğu her fırsatta mezarını ziyaret ettiği Selçuk Tektaş'ın yokluğuna alışamıyor.

KIZLARIN YANINDAN BİR AN OLSUN AYRILMIYOR

Kısa bir süre önce kardeş acısı ile sarsılan şarkıcı Alişan bir kaç gün ara ile kuzenini de genç yaşta toprağa vermişti. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş yakalandığı koronayı yenememiş ve 41 yaşında hayata veda etmişti.

Ardında iki kız çocuğu ve gözü yaşlı bir eş bırakan Selçuk Tektaş'ın emanetlerine gözü gibi bakan Alişan "Amca gibi amca" dedirtti.

Kardeşinin kızlarını, çocuklarından ayırmayan Alişan, yeğenleri ile eğlendikleri anları sosyal medya hesabından paylaştı.

FENERBAHÇE TARAFTARI UNUTMADI!

Ünlü şarkıcı Alişan'ın hastanede koronavirüs tedavisi gören kardeşi Selçuk Tektaş, iki ay önce hayatını kaybetmişti. Kardeşinin ölüm haberi üzerine adeta yıkılan ve yeni yeni toparlanmaya çalışarak konserlere de çıkmaya başlayan Alişan'a Fenerbahçe taraftarından güzel bir jest yapıldı.

Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe - Sivasspor maçında taraftarlar üzerinde "Büyük Fenerbahçeli Selçuk Tektaş" yazan bir pankart taşıdılar. Ünlü sanatçıyı oldukça duygulandıran bu jeste karşılık Alişan ise sosyal medya hesabından pankartın görüntüsünü paylaşarak teşekkürlerini sundu.

HER GÜN MEZARA GİDİYOR!

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, koronavirüse yenilmişti. Kardeş acısı yaşayan Alişan, ardından ikinci kez ölüm haberi ile yıkılmıştı. Şarkıcının kuzeni Ozan Ebcin de Tektaş'tan 8 gün sonra hayatını kaybetmişti.

Zor günler yaşayan ve bulduğu her fırsatı kardeşinin mezarında vakit geçirerek değerlendiren Alişan, ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Ünlü şarkıcı, Selçuk Tektaş'ın kabristanını yeniden ziyarette bulundu. "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak..." diyen Alişan, Selçuk Tektaş'ın mezarındaki çiçeklerin fotoğrafını Instagram'dan "Hayırlı cumalar... Şifa bekleyen herkese Allah'tan hayırlı şifalar diliyorum..." notuyla yayınladı. Alişan, ziyaret esnasında gözyaşlarına boğuldu.

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs sebebiyle geçtiğimiz ay kaybeden Alişan, kendisine emanet edindiği yeğenlerinden Eyşan Tektaş ile görüntülendi. Kardeşinin vefatı sonrası 'Artık dört çocuğum var' diyen ünlü şarkıcı, yeğeninin eksiklerini tamamladı.

Kardeşinin vefatıyla yıkılan Alişan, kardeşinin büyük kızı ile Etiler'de alışveriş merkezinde görüntülendi. İki çocuk babası şarkıcı Eyşan'ın elini bir an olsun bırakmadı.Kardeşinin vefatıyla yeğenlerini kendi evlatlarından ayırt etmeyerek her gününü yeğenleriyle geçiren sanatçı, bu hareketiyle herkesin takdirini topladı.

Bir pastanede yakın arkadaşlarıyla bir araya gelen şarkıcı, daha sonra yeğeniyle birlikte eksiklerini tamamlaması sonrası evinin yolunu tuttu.

 

DAĞLAR KARDEŞİMİ GERİ VERİN!

Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş (38), koronavirüse yenilmişti. Tarifsiz bir acı yaşayan şarkıcı, ardından ikinci kez ölüm haberiyle yıkılmıştı. Alişan'ın kuzeni Ozan Ebcin, Tektaş'tan sekiz gün sonra yaşamını yitirmişti. Zor günler yaşayan ve bulduğu her fırsatta kardeşinin kabrine giden Alişan, son paylaşımına eklediği şarkı ile herkesi hüzne boğdu.

Boğaz manzarasını gösterdiği bir videoyu Instagram'ın hikayeler kısmından yayınlayan Alişan, paylaşımına Sabahat Akkiraz'ın seslendirdiği 'Dağlar Kardeşimi Geri Verin' türküsünü ekledi.

HER GÜN MEZARINI ZİYARET EDİYOR

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, geçtiğimiz ay koronavirüse yenilmişti. Kardeş acısı yaşayan Alişan, ardından ikinci kez ölüm haberi ile yıkılmıştı. Şarkıcının kuzeni Ozan Ebcin de Tektaş'tan 8 gün sonra hayatını kaybetmişti.

Zor günler geçiren ve bulduğu her fırsatı kardeşinin mezarında geçiren Alişan, kural bozmadı. "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak..." diyen ve yine kardeşinin kabristanına ziyarette bulunan sanatçı, Selçuk Tektaş'ın mezarındaki çiçeklerin fotoğrafını Instagram'dan yayınladı.

YÜREK BURKAN SÖZLER

Geçtiğimiz ay evli ve 2 çocuk babası kardeşi Selçuk Tektaş'ın son yolculuğuna uğurlayan Alişan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla herkesi duygulandırıyor. Önceki gün iki yeğeninin ve kendi kızının fotoğrafını paylaşarak "Aşklarım" yazan Alişan, bu sefer de kardeşinin fotoğrafını paylaştı.

21 gün önce kardeş acısıyla sarsılan Alişan, ara verdiği sosyal medyaya dün döndü. Kardeşine olan özlemi her geçen gün artan Alişan, kızı Eliz'in doğduğu gün hastane odasında çekilen fotoğrafı sayfasında paylaştı. Alişan, Selçuk Tektaş'ın da yer aldığı fotoğrafı "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" notuyla paylaştı.

KIZI ELİZ'LE PAYLAŞIM!

Kısa sürede mutlu evliliklerini iki çocukla taçlandıran Alişan ile Buse Varol çifti aile saadetleri ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. Eşi Buse Varol'a her zaman yardımcı olan ve ünlüler dünyasının parmakla gösterilen babalarından olan  Alişan kızı Eliz ve oğlu Burak ile sabah eğlencelerini paylaştı. Alişan'ın minik kızı Eliz'i ve oğlu Burak'ı kollarında salladığı anlar büyük ilgi gördü. İşte Alişan ile Buse Varol'un çocukları Eliz ve Burak...

"BABACIM İŞE GİDECEKSİN"

Alişan kızı Eliz 'in yeni fotoğrafını "Babacım kalk işe geç kalacaksın" notuyla paylaştı. Sosyal medyada 'Eliz babasına mı benziyor yoksa annesine mi?' yorumları yapıldı. Birçok takipçi minik Eliz'in annesi Buse Varol'un kopyası olduğunu yazdı.

MESCİD-İ AKSA PAYLŞAIMI!

Gelen son dakika haberine göre, İsrail polisi, Mescid-i Aksa’ya girerek ses bombalarıyla cemaate saldırdı. İsrail polisi ayrıca Şeyh Cerrah Mahallesindeki Filistinlilere destek veren Arap milletvekillerine de saldırdı. Filistin Kızılayı olaylarda en az 178 kişinin yaralandığını açıkladı. Şarkıcı Alişan da sosyal medya hesabından paylaşım yapmakta gecimedi:" İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi. Polisler, namaz kılan cemaate ses bombaları ve plastik mermilerle saldırdı."

"ELİZ'İM"

Kısa sürede mutlu evliliklerini iki çocukla taçlandıran Alişan ile Buse Varol çifti aile saadetleri ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. Buse Varol son paylaşımını kızı Eliz ile yaptı. Buse Varol kızının fotoğrafını ' Eliz'im…' notuyla paylaştı. Sosyal medyada 'Eliz babasına mı benziyor yoksa annesine mi?' yorumları yapıldı. Birçok takipçi minik Eliz'in annesi Buse Varol'un kopyası olduğunu yazdı.

MÜJDELİ HABER!

Şarkıcı Alişan, önceki akşam yakın dostları ile eşi Buse Varol'un doğum gününü Arnavutköy'deki bir mekanda kutladı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alişan ve eşi, ''Ailecek bir yemek yedik. Eşimin 31'inci yaşını kutladık. Pastamızı kestik. Pandemi olmasaydı daha farklı bir şey yapacaktık ama sağlık olsun, gerisi önemli değil. Sade bir kutlama yaptık. Saat 19.00'da da mekanlar kapandığı için evimize gidiyoruz'' dedi.

Gazetecilerin, ''Buse Hanım için gelen bir proje teklifi var mı? Sıcak bakıyor musunuz?'' sorusuna Alişan, ''Bir televizyon kanalında yaz ayına hazırladığımız bir dizi projesi var. İkimizde aynı projede olacağız. Yaz dizisi olacak. Görüşmeler hala devam ediyor. Fazla bir şey sormayın. Geri kalan bilgiler sürpriz olsun'' diyerek evlerinin yolunu tuttular.

BABAANNESİNİN KUCAĞINDA!

 Burak adından bir oğulları olan Alişan ve Buse Varol çiftin dünyaya gelen kızlarına Eliz adını koydular. Sosyal medya paylaşımlarında çocuklarıyla sık sık boy gösteren Alişan ve Buse Varol çiftinden yeni kareler gelmeye devam ediyor. Sevimliliğiyle dikkat çeken Eliz bebeğin özellikle babaannesi Suzan Hanım ile pozuna beğeni yağdı. 

ALİŞAN KIZI ELİZ'LE YENİ POZU!

Ünlü türkücü Alişan ile kızından yeni bir fotoğraf geldi. Kısa sürede sosyal medyada beğeni toplayan fotoğrafa, Alişan'ın sanatçı dostlarından da yorumlar geldi. Alişan'ın kızıyla paylaştığı fotoğraf şu şekilde:

Diğer yandan Buse Varol ve Alişan çiftinin oğulları Burak, en çok kimi seviyorsun sorusuna bakın ne cevap verdi. 

DOĞUM KİLOLARINI VERDİ!

Şarkıcı ve sunucu Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol'dan yeni haberler var. Yakın zamanda ikinci çocuğu Eliz'i kucağına alan ünlü ismin kısa sürede doğum kilolarından kurtulduğu gözlendi.

2018 yılında dünyaevine giren Alişan ve Buse Varol çifti, 2019 yılında oğulları Burak ile yaşadıkları mutlulukları bir ay önce dünyaya gelen kızları Eliz ile taçlandırmıştı. Bir AVM'de objektiflere takılan ünlü ikili basın mensuplarının fotoğraf isteğini kırmayarak poz vermeyi ihmal etmedi.Alışveriş turuna çıkan mutlu çiftten Buse Varol, doğum sonrası verdiği kilolarla dikkat çekerek fit görüntüsü ile göz doldurdu. Güzel oyuncunun düzenli olarak yürüyüş yaptığı ve günde 2.5 litre su tükettiği öğrenildi.

 

ALİŞAN'A TAM NOT!

Geçtiğimiz ay ikinci kez baba olan ve kızı Eliz'i kucağına alan şarkıcı Alişan'dan yeni paylaşım geldi. Kısa sürede mutlu evliliklerini iki çocukla taçlandıran Alişan ile Buse Varol çifti aile saadetleri ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. Eşi Buse Varol'a her zaman yardımcı olan ve ünlüler dünyasının parmakla gösterilen babalarından olan Alişan son paylaşımını kızı Eliz'i uyuturken yaptı. Oldukça yorgun görünen şarkıcı Alişan'ın kızı Eliz ile pozu "Baba olmak zor iş" yorumları yapıldı. İşte şarkıcı Alişan'ın kızı Eliz ile paylaşımı...

ÜÇÜNCÜ ÇOCUK AÇIKLAMASI!

Alişan ve Buse Varol 2018 yılında Beşiktaş'ta düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Çocuklara olan ilgisiyle bilinen çift evlendikten bir yıl sonra 13 Şubat 2019'da oğullarını kavuştu. İlk kez bebek heyecanı yaşayan ikili oğullarına Burak adını verdi. Çift 6 Şubat'ta da ikinci kez bebek heyecanı yaşadı. Kızı Eliz'i dünyaya getiren Buse Varol, dün Instagram hesabından takipçileriyle soru cevap yaptı.

Çocuklara ilgisiyle bilinen ünlü çiftten Buse Varol, üçüncü çocuğu düşündüklerini dile getirdi.

KIZ BABASI OLMAK KOLAY DEĞİL!

Geçtiğimiz günlerde oyuncu eşi Buse Varol ile ikinci çocuklarını kucağına alan Alişan, eşine yarım milyonluk jest yaptı. Buse Varol'a değeri 563 bin TL olan bir yüzük hediye eden ünlü şarkıcı, jestiyle sosyal medyayı ikiye böldü. Sosyal medya platformu Instagram'da bazı kullanıcılar, ünlü şarkıcının aldığı yarım milyon değerindeki hediyeyi abartı ve gösteriş olarak bulurken, bazı kullanıcılar ise "Maddi durumu varsa alabilir." şeklinde yorumlar yaptı.

Eşine aldığı ev fiyatındaki yüzükle tepki çeken Alişan, duruma açıklık getirmek zorunda kaldı. Şarkıcı, kendisine tepki gösterenlere, "Öyle şeyleri konuşmayı çok sevmiyorum ben. Duyuluyor ama yapacak bir şey yok. Varsa öyle bir imkânım tabii ki alacağım. Sonuçta bana iki tane evlat verdi. Bu hediye değil içimden gelen bir şey." diye konuştu. Ünlü şarkıcı, ilk çocuğunu kucağına aldıktan sonra eşine lüks bir cip almıştı.

"KIZ BABASI OLMAK KOLAY DEĞİL"

Sevincini takipçileriyle paylaşmaya devam eden Alişan, Eliz ile birlikte çekilen yeni karesini Instagram hesabından yayınladı. 

BUSE VAROL ESKİ KİLOSUNA GERİ DÖNDÜ!

Oyuncu Buse Varol ile şarkıcı Alişan, Mayıs 2018'de nikah masasına oturdu. Çift, Şubat 2019'da da ilk bebekleri Burak'ı, geçtiğimiz hafta ise kızları 'Eliz'i kucaklarına aldı. İkinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan Alişan ve Buse Varol, bebeklerinin ilk karelerini sosyal medya hesaplarından yayınladı. Büyük ilgi gören karelere çiftin takipçilerinden 'maşallah' ve 'hayırlı olsun' yorumları yağdı. Henüz bir hafta doğum yapan Buse Varol, son halini Instagram hesabından yayınladı.

 

Buse Varol bu paylaşımına, "Olmasın mı bir göbeksiz pozumuz" notunu düştü. Kısa sürede büyük ölçüde kilo veren Varol, ağızları adeta açık bıraktı. Buse Varol kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı oldu.

İKİNCİ KEZ ANNE-BABA OLDULAR!

Sanat camiasının gözde çiftlerinden Alişan ile Buse Varol'un, kızları Eliz dünyaya geldi. Alişan, ikinci kez baba oldu.

Mayıs 2018'de nikah masasına oturan şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol, oğulları Burak'ı 2019 yılında kucağına almıştı.

Ünlü çift, şimdilerde ikinci bebeklerine kavuştu. 

Doğum anlarını adım adım sosyal medya hesabından paylaşan Alişan, yeni doğan kızının ayaklarını Instagram hesabının hikayesinden yayınladı.

Ancak Alişan, yalnızca yakınlarına attığı kızının fotoğrafının sosyal medyada yayılması üzerine sinirlendi. Alişan, sosyal medya hesabından böyle isyan etti...

Buse Varol, doğuma gidişini ve hastane odasından kızına kavuşacağı anları adım adım paylaştı. Alişan son yaptığı sosyal medya paylaşımında kızı Eliz'in doğum müjdesini şu sözlerle verdi: Geldi babasının aşkı geldi şükür. Alişan paylaşımına nazar boncuğu koymayı da ihmal etmedi. İşte Alişan'ın son paylaşımı…

Eliz isminin anlamı nedir ve Eliz ismi KuranİLİŞKİLİ HABEREliz isminin anlamı nedir ve Eliz ismi Kuran'da geçer mi? Eliz ismi ne demek...

Alişan, o yakınına şu sözlerle isyan etti:

"En yakınlarım birkaç kişiye fotoğraf atıyorum o da alıyor hikayesine atıyor! Ve ben daha doğalı yarım saat olmuş bebeğimi görüyorum her yerde... Yazıklar olsun sana..."

Öte yandan anne Varol'dan da ilk paylaşım geldi. Buse Varol, kızının ayaklarını paylaşıp 'Avuç içi kadar mutluluk' notunu ekledi. İşte o paylaşım:

ALİŞAN KİMDİR?

Serkan Burak Tektaş, ya da bilinen adıyla Alişan, Bingöl'lü bir ailenin çocuğu olarak 19 Haziran 1976'da İstanbul Erenköy'de dünyaya geldi. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Burak Tektaş'tı. Müzik yeteneği, küçük yaşlarda ailesi tarafından anlaşıldı. Henüz iki yaşındayken, İbrahim Tatlıses'in "Sabuha", İzzet Altınmeşe'nin "Maden Dağı" adlı türkülerini ezbere okurdu. Alişan, 6 Mayıs 2018'de Buse Varol ile dünyaevine girdiler. Bu evlilikten Burak adında bir çocukları bulunmaktadır. 

Alişan'ın vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş aylar sonra ilk kez görüntülendi

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş aylar sonra ilk kez görüntülendi

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 96

ismail 2 yıl önce

alisan tam bir yapmacik biri... önce abisi sonra hanimiyla ayrilma simdide cocuk reklami gündemde kalmak icin

Toplam 3 beğeni

Halkın Adamı 2 yıl önce

gündeme girmek için boşanma iddaları atıyorlar rutin bir tiyatro. ünlüler zamanında kendilerini halkan üstün görürdüler şimdi ne hallere düştüler mont reklamı sahte bal reklamları cinsel ürün reklamları mucize krem reklamları kimisi uyuşturucu ticareti vs. etme bulma dünyası şimdi onları takan yok sosyal ağlarda bile bütün ünlülerden daha fazla takipçisi olan sıradan insanlar var.

Toplam 1 beğeni

Bozoklu Turan 2 yıl önce

" Merve benim eltim. Ama kız kardeşim gibi. O eşini kaybetmişklen ben Alişan ile el ele romantik pozlar koymak istemedim." MAGAZİN DÜNYASI BENİM İLGİ ALANIM DEĞİL AMA BEN BU SÖZÜN SAHİBİNE TEK ŞEY SÖYLERİM...ALLAH SANA OLAN NURUNU TAMAMLASIN...AMİN...

Ghh 2 yıl önce

Boşanma açıklamasımı oluyor bu

Hasanbb 2 yıl önce

Konuyu kardeşinşn ölümşne bağlamadan yorumlayacağım; ulan sen kimsinde kamuya aşt bir kurum olan okul bahçesinde yada okulun önündeki yolda duba koyup yol kapatırsın.görgüsüz herif.serseri.zerre kadar daydanız yok bari zararınız dokunmasın.veliler haklı okul yönetimi ve güvenlikler suçlu.serseri.

Toplam 5 beğeni

Sedat 2 yıl önce

Dostum, serseri değil kendisi zengin olgun düzgün doğru bir adam, işveren ve şoförü yer tutmuş adam ne yapsın biliyorsun kraldan çok kralcılar var ülkede. Hem adam çalışmış kazanmış, bu durumda sana ne bana ne. Zengin bu dünyada rahat yaşar, onun imtihanı senden kolay değil. Allahın nimetini paylaştırmak kula düşmez

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun