Esra Erol ailesiyle Kartalkaya'da tatil yaptı...

Ünlü sunucu Esra Erol kız kardeşi ve ailesiyle beraber Kartalkaya'da kayak keyfi yaptı.

Eda Erol, ablası Esra Erol ile Kartalkaya'da kayak keyfi yaptı. O anları sosyal medya hesabından yayınlanan Eda Erol'un paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

SEVİNCİNİ GİZLEYEMEDİ!

Bir süredir çocuklarının yüzünü göremeyen 25 yaşındaki Kezban Durmuş, Esra Erol'dan yardım istedi. Yaklaşık 3.5 yıl önce Ulaş Çelik Durmuş ile evlenen ve 3 çocuk sahibi olan Kezban Durmuş, eşinin 3 ve 2 yaşlarındaki 2 çocuğunu 7 aydır kendisinden kaçırdığını iddia etti. Gözyaşları içinde isyan eden Kezban Durmuş, çocuklarının geçici velayetinin kendisinde olduğunu, her yolu denemesine rağmen bir türlü evlatlarına ulaşamadığını ifade etti.

Programı arayarak ihbarda bulunan izleyiciler sayesinde çocuklara ulaşıldı. Esra Erol ise, sevincini saklayamadı. Muhabirinin led ekranda bulunan görüntüsüne sarıldı.

EDA EROL İLE PAYLAŞIM!

Sunucu Esra Erol bir süredir sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanıyor. Geçtiğimiz hafta ailesiyle karne paylaşımı yapan Esra Erol bu kez de kız kardeşi Eda Erol ile bir davetteki pozunu paylaştı.

KARNE PAYLAŞIMI GELDİ!

Milyonlarca öğrencinin karne almasıyla birlikte sömestr tatili başladı. Ünlü sunucu  Esra Erol ve eşi Ali Özbir karne gününde oğulları İdris Ali Özbir'in heyecanına ortak oldu. Esra Erol'un eşi Ali Özbir paylaşımına "Sömestr fotoğrafı, benim miniklerim..." notunu düştü. 

esra

esra

EYÜPSULTAN'A GELDİLER!

Ekranların sevilen yüzü sunucu Esra Erol, yılbaşı akşamı Eyüp Sultan'a geldi. Annesi ve kardeşi Eda ile beraber gelen Esra Erol bol bol dua etti. Camide çektiği fotoğrafı sosyal medya Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa not ekledi: “Ne büyük kısmet bir kez daha yeni yılı Eyüp Sultan’da karşılamak"

Haftanın öne çıkan magazin haberleri

İLİŞKİLİ HABER

Haftanın öne çıkan magazin haberleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

Mert 4 yıl önce

Yılbaşı Eyüp Sultana gidip dua etmek moda mi oldu? Neyin nesi?

Toplam 3 beğeni

Sami 4 yıl önce

Onu bırakın da bu kadının yıllardır yaptığı programların halka verdiği zararı konuşalım bence...

Toplam 15 beğeni

Metin 4 yıl önce

Baska gün camiye gitebilirdi yil başı gecesi reklam yapmak gitmiş

Toplam 6 Beğeni

Adnan 4 yıl önce

Kadının yaşantısını beğenmeyebilirsiniz. Ama okuma hakkında yaptığı güzel bir davranış. Unutmayalım ki, Okumayan, fakat çoğu Üniversiteli sadece telefona odaklı cahil bir toplum olduk.

Toplam 4 beğeni

herhangi biri 4 yıl önce

saçma sapan insanları evlilik programına çıkaran da , o programdan para kazanan da kendisi değilmiydi yaw? siz bu kadını değil islami hayat yaşayan psikolog, danışman, programcıları örnek alın.... misal: Hatice Kübra tongar

Toplam 8 beğeni

Mustafa 4 yıl önce

tabi durumlari iyi vakitleri de var bizim gibi günde 13 14 saat calisip eve gelip yorgun bitkin olmuyorlar hayat bunlara güzel

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun