Tülin Şahin açıkladı: Kızımdan dayak yedim!

Ünlü manken Tülin Şahin, Amerika’da ortak arkadaşları aracılığı ile tanıştığı Portekizli Pedro de Noronha ile geçtiğimiz Nisan ayında evlenmişti. Son zamanlarda hamileliği ile gündeme gelen Tülin Şahin, kızından yediği tekmelerin sonucunda başından geçenleri anlattı.

Kızına 8 aylık hamile olan manken Tülin Şahin ‘Doğuma 3-4 hafta kaldı, çok heyecanlıyım. Hamileliğin ilk aylarında. Sanki karnımın içinde Rocky maç yapıyormuş gibiydi. Kızımdan dayak yedim. Gece karnımda sürekli tekmeliyor, beni yoruyordu. Valla ilk 3 ay burnumdan geldi’ açıklamasıyla gündemde yankı uyandırdı.

Tülin Şahin

Tülin Şahin

Ünlü isim ayrıca "Kızım olacağını hissettim. Çünkü blue-jean’in içine girememiştim. Kulağa tuhaf gelebilir, ama kız bebek bekleyenin kalça, bacak kısmı kalınlaşırmış" şeklinde sözlerine ilavede bulundu.

Tülin Şahin

Tülin Şahin

Ünlü manken Tülin Şahin, Nisan ayında dünyaevine girdiği Portekizli yatırımcı Pedro de Noronha ile mutluluğunu dile getirmekten kendini geri alamıyor. Sosyal medyada paylaşım üzerine paylaşım yapan Tülin Şahin, hamileliğinin 7 ayını geride bıraktı. Geçtiğimiz günlerde 2.sayfa programına konuk olmasıyla gündeme geldi.

Tülin şahin

Tülin şahin

38 yaşındaki ünlü manken Tülin Şahin,"7 aylık hamileyim. Kızım olacak. Birkaç isim belli ama karar veremedik. Aşerme enteresan bir şekilde yok. Eşim bana çok iyi bakıyor sağ olsun. Klasik erik olayı olmadı. Şuana kadar 9-10 kilo aldım....."

Tülin Şahin

Tülin Şahin

"Bulantılarım başlarda o kadar çok olmadı. 4. aydan itibaren başladı. Bende unutkanlık başladı. İklime klima demek kaç puan? Çantamdaki rujun olmaması çok önemsiz, anahtar önemli. 5-6 tane anahtar yaptırdım"şeklinde açıklama yapmıştı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Neslişah Alkoçlar ailesine yeni bir üye dahil oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Neslişah Alkoçlar ailesine yeni bir üye dahil oldu!
Kenan İmirzalıoğlu bir ilke imza attı!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu bir ilke imza attı!

BİR YORUM YAPIN 0