Şarkıcı Işın Karaca’nın acı günü! Babaannesi...

Şarkıcı Işın Karaca'nın anneannesi Keziban Cansızoğlu, 89 yaşında hayatını kaybetti.

Işın Karaca acı haberi Instagram hesabından duyurdu. Karaca,  şu ifadeleri kullandı:

“Anneannem… Keziban Cansızoğlu… 89 yaşında bir Alzeimer hastasıydı. Bu hastalık ile mücadele eden aileler zorluğunu bilir. Sevdiğin, anılarının olduğu, yaşanmışlıkları hatırlamayan canım anneannem Mia’yı hatırlayıp, ismi ile hitap edip ardından 3 hafta sonra vefat eden anneannem. Bu hastalık böyle bir şey işte. Her şeyi unutuyorsun. Nefes almayı bile…”

“Çok fazla soru geldi, ‘anneanneniz corona mıydı?’ diye! Şükürler olsun değildi. Hatta vefatından 1 gün önce hastaneye gidilecekti. Daha iyi beslenmesi için tüp takılacaktı midesine. Olmadı… Ama Covid değildi. Şükürler olsun..”

"URLA'DA ÇOK MUTLUYUM"

Kızı Mia’nın okul kaydını da Urla’ya aldıran şarkıcı Işın Karaca'nın yeni evinde mutlu ve huzurlu olduğu, kiralık oturduğu evi almayı düşündüğü söylendi. Sanatçının aynı zamanda sanat hayatını da Urla’da sürdürmeyi planladığı ortaya çıktı.

Alişan'ın oğlu Burak, kardeşi Eliz'e dua okudu! Milyonlar dinledi

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın oğlu Burak, kardeşi Eliz'e dua okudu! Milyonlar dinledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Handüzü Yaylası'nı ziyaret etti

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Handüzü Yaylası'nı ziyaret etti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0