Şarkıcı Demet Akalın icra memurlarını affetmedi!

Eski eşi Okan Kurt'un ortak olduğu şirketlerin borçları yüzünden geçtiğimiz yıl evlerine hacize gidilen Demet Akalın'ın, haciz işlemi sırasında eşyalarına zarar verildiği gerekçesi ile şikayetçi olduğu icra memuru hakkında açılan davaya devam edildi.

Şarkıcı Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt'un borcu yüzünden evine gelerek haciz işlemi yapıldığı ve eşyalarına zarar verildiği iddiasıyla şikayetçi olduğu icra memurunun "görevi kötüye kullanma" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

"TALİMAT GEREĞİ ADRESE GİTTİK"

demet akalın

demet akalın

Anadolu 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Y.N. ile müşteki Demet Akalın ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada savunması alınan sanık Y.N. suç tarihinde Beykoz İcra Dairesinde zabıt katibi olarak görev yaptığını belirterek, "İstanbul Adliyesinden haciz için gelen talimat gereği adrese gittik. Bu adresin inşaat halinde olduğunu, kullanımda olmadığını gördük. Alacaklı avukatının talebiyle site yöneticisine gittik ve adresi öğrendik. Farklı bir adres verdi. Biz de bunun üzerine Demet Akalın'ın evine gittik. Evde çalışanı vardı. Daha sonra kendisi avukatıyla birlikte geldi." dedi.

demet akalın ve haciz

demet akalın ve haciz

10 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

İddianamede, sanık Y.N'nin tutanağa ise gerçeğe aykırı olarak yönetime gidildiğini yazdığı, malların borçlunun elinde bulunduğu sırada haczedildiği görüntüsü yarattığı belirtilerek, "görevi kötüye kullanma" ve "kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği" suçlarından toplam 3 yıl 6 aydan 10 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

demet akalının evi

demet akalının evi

Ahmet Dursun ve Asena Demirbağ evlendi! Acun...

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Dursun ve Asena Demirbağ evlendi! Acun...
Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli ve Hazal Subaşı'nın erik dalı şovu

İLİŞKİLİ HABER

Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli ve Hazal Subaşı'nın erik dalı şovu
Makyaj malzemesi sanıp gözüne sürdü... Hastanelik oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Makyaj malzemesi sanıp gözüne sürdü... Hastanelik oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Meslektaş 4 yıl önce

Yahu bu kadar yüzsüzlük olurmu dünya alem biliyor mallarınızı kaçırmak için anlaşmalı olarak ayrıldığınızı o gariban memurun suçu ne ,verilen görevi yapıyor sadece

Toplam 2 beğeni