Mehmet Ali Erbil hastaneye mi kaldırıldı? Açıklama geldi

Mehmet Ali Erbil, üç yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in evinde düştüğü ve hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Erbil'in Instagram hesabından ise çıkan iddialarla ilgili açıklama geldi.

Yaklaşık iki yıl önce evinin banyosunda düşerek kaburgasını zedeleyen Mehmet Ali Erbil, tedavi altına alındığı hastanede zor dönemlerden geçmişti. Yaralandıktan sonra kaçış sendromu adı verilen hastalığı nüksettiği açıklanan Mehmet Ali Erbil, uzun bir süre hastanede gözetim altında kalarak tedavi olmuştu. Uzun bir aranın ardından Çarkıfelek yarışmasıyla ekranlara dönmeye hazırlanan Erbil’in talihsiz bir kaza daha geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti.

 Oyuncu Tolga Yüce, Erbil'in hastaneye kaldırıldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil ile çektiği pozunu paylaşan Yüce, "Değerli sanatçı Mehmet Ali Erbil’in hastaneye kaldırıldığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Şükür an itibarıyla hepinize çok selamları var. En son hali sağlık durumu gayet iyi şükürler olsun" dedi.

Arkadaşının gönderisini kendi profilinde yayınlayan Erbil ayrıca yemek yerken çekilen bir fotoğrafını da paylaştı.

 

DUA BEKLİYORUM DEMİŞTİ!

 Tedavi sürecine devam eden sanatçı, rutin kontrolü için hastaneye gitti. Paylaşımda bulunan sanatçı korkulacak bir şey olmadığını belirtti. Erbil, 'Allah hepinizin orucunu kabul etsin. Dualarınızı kabul etsin. Dualarınızda ben de olayım.' dedi.

Artık zor günleri atlatan Erbil, katıldığı bir programda merak edilenlerini anlatmıştı. Yeniden ekranlara döneceğinin sinyalini veren 64 yaşındaki ünlü şovmen, "Ben aşılarımı oldum. Pazartesi günü test de yaptırdım negatif çıktı. Zaten evden çıkan bir adam değildim, hem de hastayım. Biraz dinleniyorum yeni sezonda olacak bir şeyler." demişti.

Tedavi sürecinde pek çok dostunun yanında olduğunu belirten Erbil, "İbrahim Tatlıses her gün geldi. Sibel Can olsun, Hülya Avşar olsun yalnız bırakmadı" ifadelerini kullanmıştı.

Kaçış sendromu nedir? Kaçış sendromu belirtileri nelerdir ve tedavisi var mıdır?İLİŞKİLİ HABERKaçış sendromu nedir? Kaçış sendromu belirtileri nelerdir ve tedavisi var mıdır?

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?

8 Şubat 1957 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Mehmet Ali Erbil, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ünlü sinema, tiyatro ve seslendirme sanatçısı Saadettin Erbil'in oğludur. Oyunculuk hayatına tiyatro ile başlayan Erbil, bir süre Devlet Tiyatroları'nda çalıştıktan sonra istifasını vererek özel tiyatrolara geçiş yapmış ve program sunuculuğuna başlamıştır. Yeşilçam filmlerinde de rol alan oyuncu, Hababam Sınıfı Güle Güle filminde de rol almıştır. Uzun yıllar ekranlarda Çarkıfelek programını sunmuştur. "Parmaktan sonra" ifadesi ile hafızalara kazınmıştır. Nadiren görülen Kaçış Sendromu hastalığına yakalanan ünlü sanatçı, 2 kız ve 1 erkek çocuğu babasıdır. Erbil son olarak 2019 yılında hastalığının nüksetmesi nedeniyle bir yıl boyunca yoğun bakımında tedavi görmüştür. 

'Seksenler'in yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Seksenler setinden yeni kareler...

İLİŞKİLİ HABER

'Seksenler'in yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Seksenler setinden yeni kareler...
Ücreti fazla bulan damat, kuaförü basıp çalışanları tekme tokat dövdü

İLİŞKİLİ HABER

Ücreti fazla bulan damat, kuaförü basıp çalışanları tekme tokat dövdü
'Öldü iddialarına' ateş püskürdü! Oyuncu Melek Baykal: Takipçi uğruna beni öldürüyorlar

İLİŞKİLİ HABER

'Öldü iddialarına' ateş püskürdü! Oyuncu Melek Baykal: Takipçi uğruna beni öldürüyorlar

BİR YORUM YAPIN 203

vay be arkadaş 2 yıl önce

dua etmeyi tabikide unutmuyoruz elin kızına bayanına taciz eder tüm türk gençlere kötü örnek olurdu ..tez zamanda çeke çeke toprağa kavuşur inşeAllah

izmir-doğru söyler 2 yıl önce

bilmece : adamın biriri hastanenin çatısında yatıyormuş neden ? cevap : adam hastalanmış hastaneye kaldırmışlar biraz fazla kaldırınca adam çatıya düşmüş

hoca 2 yıl önce

Desenize ikinci kez hacca gitmeye kalkacak. Nereye gideceğini Allah bilir.

niksarlı 2 yıl önce

senin sevenler dua etsin ERBİL...ben sevmiyorum..

Toplam 1 beğeni

halil 2 yıl önce

toplumun ahlakını bozanlara dua işlemez

Toplam 3 beğeni

Kartal börü 2 yıl önce

Tatlısesve H.Avşar gibi yakın,çook dindar ve duaları gaaayet makbuul(!)dostların olduğu müddetçe sırtın yatak yüzü görmez!

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun