Ebru Gündeş kızı Alara'yı sır gibi saklıyor!

Şarkıcı Ebru Gündeş, 9 yaşındaki kızı Alara'yı objektiflerden uzakta büyütüyor. Sır gibi sakladığı kızı Alara'yı görenler ise gözlerine inanamıyor. Alara tıpkı annesinin çocukluğuna benziyor. Ancak bundan yaklaşık 3 yıl önce tam olarak görüntülenen Alara'yı yaklaşık bir yıldır Gündeş'in objektiflerden uzak tuttuğu iddia edildi. İddialara göre eski eşine gelen tehditlerin olduğu öne sürüldü.

2010 yılında iş insanı Rezza Zarrab ile nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in bu evlilikten Alara adından bir kızı oldu. 3 yıl önce kızı Alara ile tatile çıkan Ebru Gündeş'in, kızı ilk kez orada görüntülenmişti. 

Ebru Gündeş, kızını basından uzak tutmak için elinden geleni yapıyor ancak Alara'nın görüntülendiği bazı kareler var.  Ebru Gündeş'in kızı Alara annesinin tıpatıp aynısı. İşte Ebru Gündeş ve kızı Alara...

ebru gündeş ve kızı

ebru gündeş ve kızı

21 yıl önce beyin kanaması geçiren Ebru Gündeş hakkında ilginç gerçek!İLİŞKİLİ HABER21 yıl önce beyin kanaması geçiren Ebru Gündeş hakkında ilginç gerçek!

KIZINI SIR GİBİ SAKLIYOR!

Gözlerden uzakta büyüttüğü Alaray'yı görenler annesinin çocukluğuna benzetti. 46 yaşındaki Ebru Gündeş'in geçtiğimiz gün sahne aldığı bir sırada kameramanlardan kızının fotoğrafını çekmemesini rica ettiği iddia edildi. Kızını bir an olsun yanından ayırmayan Gündeş, eski eşi Rezza Zarrap'ın aldığı tehdit mesajlarından kızının etkilenmemesi için tedbir aldığı söyleniyor. İddiaların devamında Gündeş, kızı için koruma bile tuttuğuna dair ifadeler yer aldı. 

ebru gündeş çocukluğu ve kızı

ebru gündeş çocukluğu ve kızı

ATININ AKİBETİ BELLİ OLDU! 

2008 doğumlu Duty Free atı 2012 yılında Reza Zarrap tarafından 800 bin TL'ye satın alınıp Ebru Gündeş'e hediye edilmişti. Yıllarca şarkıcıya milyonlar kazandıran at bir süre önce emekliye ayrıldı. Atın 100 bin TL'ye satıldığı iddia edildi. Ancak 2015 yılında Gündeş atın yetiştiricisine hediye ettiğini karşılığında da para almadığı öğrenildi.

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Merhum şarkıcı Cem Karaca'nın o sözleri yeniden gündem oldu.

Yeşilçam'ın ünlü sesi oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu emekli olmayı reddediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın ünlü sesi oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu emekli olmayı reddediyor!

BİR YORUM YAPIN 24

sami 1 yıl önce

Çok mu önemli sizin için

Adalı 1 yıl önce

Aman saklasın ne olur olmaoz o da babaaı gibi satmasın üleketi gerçi Türk değil ama olsun

Kısmet 1 yıl önce

Annesine benziyor demek oluyor çok çirkin 1993 ebru gundes unutmadık. Estetik botoks bakım ve halen çirkinsin. Başlığı yazan kesin hafıza balık hafızası

Toplam 2 beğeni

Tepki 1 yıl önce

Kapatın ağzınızı,sinek kaçar..!?

Toplam 1 beğeni

Akıllı adam 1 yıl önce

zarrab'ın aynısı be. ebru ile alakası yok

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun