Bülent Serttaş'tan Demet Akalın'ın tartışmalı açıklamasına destek!

Son yıllarda farklı giyim tarzlarıyla dikkat çeken Bülent Serttaş, karantina sürecinde de diğer ünlüler gibi imaj değişikliğine gitti. Serttaş'ın yeni imajı George Clooney'e benzetildi. Serttaş, geçinemiyorum açıklamasıyla eleştirilen Demet Akalın'a da destek verdi.

Basının sorularını yanıtlayan şarkıcı Bülent Serttaş, koronavirüs sürecinin etkileri hakkında konuştu. Geçinemiyorum açıklaması sebebiyle ağır eleştirilen Demet Akalın hakkında da yorumlarda bulunan Serttaş, 'Demet'i haklı buluyorum. Büyük dağların büyük dumanı olur. Hazırlıksız yakalandık. Hepimizin kendine göre sorumlulukları, ödemeleri var. Konserler bir anda iptal oldu.' ifadelerini kullandı.

GEORGE CLOONEY'E BENZETİLDİ

Koronavirüs nedeniyle evde kalmayı tercih eden Bülent Serttaş imaj değiştirdi. Yeni imajını sosyal medyada paylaştı. Hayranları Serttaş'ın bu imajını beğendi. Aynı zamanda ünlü türkücünün bu yeni imajı Holyywood yıldızı George Clooney'ne benzetildi. 

bülent serttaş imajı ve George Clooney

bülent serttaş imajı ve George Clooney

Her hareketiyle olay olan Bülent Serttaş, son olarak giydiği trençkotla magazin gündemine oturdu. 54 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

bülent serttaş imaj

bülent serttaş imaj

Yoğun olan şarkıcı, tek başına alışveriş yaptı. Hayranlarının yoğun ilgisi karşısında herkesle tek tek fotoğraf çektirdi. 2020 yılında yeni bir çıkış yapacağını belirten Serttaş, imajından ise mutlu olduğunu söyledi. 

bülent serttaş yeni imajı

bülent serttaş yeni imajı

Ünlü sunucu İpek Tanrıyar anne oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sunucu İpek Tanrıyar anne oldu

BİR YORUM YAPIN 2

Aras 4 yıl önce

Ne giyecegini şaşırmış

Toplam 3 beğeni

Mert 4 yıl önce

Yürüyen reklam panosu! Bu ne aptallık, markayı taşımak, reklamını yapmak için üstüne para veriyor! Demet Akalın 2 vakası!

Toplam 5 beğeni