Cansu Tosun oğluyla olan benzerliğiyle sosyal medyanın gündeminde!

Oyuncu çift Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstendil çifti, oğulları Marsel Kolçak Köstendil'in pozlarını sosyal medya hesaplarından yayınlamaya devam ediyorlar. Cansu Tosun'un oğluyla olan benzerliği dikkat çekti.

Oyuncu Cansu Tosun, iki aylık oğlu Marsel ile pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Tosun'un paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi gördü. İlk kez anne olmanın sevincini yaşayan Tosun, oğlu Marsel ile benzerliğiyle dikkat çekti.

ANNESİNE BENZİYOR!

Cansu Tosun, oğlu Marsel'le daha önce de fotoğraflar paylaştı. Oğlunun yüzünü saklamayan ve takipçileriyle paylaşan Tosun ve bebeğinin benzerliği, sosyal medyanın gündemine oturdu. 

İlk kez anne olmanın sevincini yaşayan Tosun, oğlu Marsel ile pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncunun oğlu ile pozları çok sayıda beğeni ve "Maşallah" yorumları yağdı.

BİR YORUM YAPIN 5

Ser 3 yıl önce

İnsanların içlerinde sevgi diye bisey kalmamış içiniz kapkara onlar bence şahane insanlar çok tatlı bir aile allah nazardan saklasın maşallah

GRKN 3 yıl önce

ziyadesiyle itici bir çift özel hayat bu kadar reklam malzemesi yapılmamalı yazık güzelim kültürümüze ayrıca bunlara bu kadar ilgi gösterip ayyuka çıkarıp kötü örnek oluşturan magazinde yerin dibine batsın

Toplam 3 beğeni

ali 3 yıl önce

yatak odanıza kadar teşhir ediyorsunuz siz nasıl insansınız. insanda arlanma darlanma olur ..... sizler.

Toplam 6 beğeni

demirci 3 yıl önce

Marsel ne demek.Almanyada futbolcu vardı onun adımı acaba.

Toplam 5 beğeni

Misafir 3 yıl önce

Bebegin ismini Marsel koymuslarda, ama baba Erkan Kolcak büyünce isterse degistirsin ismini diyede acik kapı bırakmış

Toplam 2 beğeni