Oyuncu İbrahim Çelikkol'un oğlu Ali büyüdü! Gözlerden uzakta...

Doğduğun Ev Kaderindir'de Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol "Baba olmak çok keyifli bir duygu, her şey huzurlu" demişti. Oğlu gözlerden uzakta büyüyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Mehdi'si İbrahim Çelikkol ikinci kez baba mı oluyor? Oyuncu İbrahim Çelikkol 2017'de mimar Mihre Mutlu ile evlenmiş, Aralık 2019'da oğulları Ali'yi kucağına almıştı. 32 yaşındaki Mihre Çelikkol, "Çocuk defterini kapattınız mı?" sorusuna "Hayır, aksine ikinciyi düşünüyoruz. Bir de kızımız olsun istiyoruz. Hatta adı bile şimdiden belli" yanıtını vererek sevenlerini heyecanlandırdı. 

İbrahim Çelikkol, oğlu Ali ile bu karesini sosyal medya hesabından "Gözlerini gözlerimden" notu ile paylaştı.

"MİNİK HUZUR"

Bir süredir ailesiyle birlikte Akyaka'da tatilde olan İbrahim Çelikkol, fotoğraf konusunda yine kuralından vazgeçmedi. Oğlunun yüzünü paylaşmak istemeyen Çelikkol, Ali’yi bu kez sırtına alarak baba – oğul fotoğrafını yayımladı.  8 aylık Ali'nin babasının kucağındaki pozuna, "Minik huzur" yorumları yapıldı.

YENİ POZ GELDİ!

2017 yılında evlenen İbrahim Çelikkol geçtiğimiz Aralık ayında oğlu Ali'yi kucağına almıştı. İbrahim Çelikkol, oğluna sarılarak verdiği ilk pozunu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

KIŞ TATİLİ YAPMIŞLARDI...

İbrahim Çelikkol'un başrolünde yer aldığı "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile yayınlandı. İlk bölümden reytingleri alt üst eden dizi çekimlerine yeni yıl dolayısıyla bir gün ara verildi.  İbrahim Çelikkol da bunu fırsat bilerek ailesiyle tatile gitti. Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Kartalkaya’yı tercih etti. Çelikkol ''Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizimiz başladı yılbaşı sonrasında oldukça yoğun olacağım için bu kısa tatili eşim ve oğlumla değerlendirmek istedim. Umarım herkes için 2020 çok daha güzel, sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı geçer'' dedi.

Ağzını bile açmadan rekor kırıyor! Khaby Lame kimdir ve kaç yaşında? Khaby Lame'nin sırrı ne?

İLİŞKİLİ HABER

Ağzını bile açmadan rekor kırıyor! Khaby Lame kimdir ve kaç yaşında? Khaby Lame'nin sırrı ne?
Barbra Streisand'da Kara Para Aşk hayranı çıktı! Ünlü yıldız övgüler yağdırdı

İLİŞKİLİ HABER

Barbra Streisand'da Kara Para Aşk hayranı çıktı! Ünlü yıldız övgüler yağdırdı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Sevcan İnegöl 4 yıl önce

Devletine,milletine,ailesine hayırlı bir evlat olur inşaallah.Rabbim analı babalı uzun bir ömür nasip etsin..

Toplam 1 beğeni

Tulay 3 yıl önce

Begendıgım ve rollern hakkını veren sanatcı hayırlı saglıklı mutlu yasam ve hayrlı evlat olsun ınş dogdugun ev kadeeındır ck etkıleyıcı dızı emeklerınuze saglık ekıp

Toplam 0 Beğeni