Nusret: Oruç tutarım, alkol kullanmam

Ünlü et restoran zincirinin sahibi Nusret Gökçe bir dergiye özel açıklamalarda bulundu.

Ünlü iş insanı Nusret’in yeni yıla namaz kılarak girdiği görüntüler çok konuşulmuştu. Salt Bea hareketiyle ünlenen Nusret çıkan haberlere açıklama yaptı.

Orucunu tuttuğunu belirten Nusret, “Allahtan ne istediysem verdi, ne kadar şükretsem az. Geçmişimi asla unutmadım ama geriye dönüp asla bakmam. Çok zor günler geçirdiğim doğrudur ama asla şikayet etmedim. Hiç bir zaman yoruldum demedim.Alın yazısı denilen bir hadise vardır, ona inanırım. Ben gayret ederim gerisi Allah’ın yardımı ile olur. Alkol kullanmıyorum. Her ramazan orucumu da tutmaya gayret ederim.” dedi.

Acun Ilıcalı'dan dava düştü haberlerine jet yanıt geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan dava düştü haberlerine jet yanıt geldi!
Gözde Kaya kimdir? Gözde Kaya aslen nereli ve kaç yaşındadır?

İLİŞKİLİ HABER

Gözde Kaya kimdir? Gözde Kaya aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Çağla Şıkel ölümden döndü! Yürekleri ağza getiren kaza...

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel ölümden döndü! Yürekleri ağza getiren kaza...
Esenler Belediyesi'nde "Dilsiz" filminin galası yapıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Esenler Belediyesi'nde "Dilsiz" filminin galası yapıldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 21

Riza 3 yıl önce

Alkol tüketmeyen biri olarak yorumlara istinaden gereken üstüne alınsın . Doğduğu eve sadakalarımız ulaşsaydı belki o hassasiyeti de gösterirdi. Adam birileri gibi harama helal demiyorya. Satanda içende namazdan geri durmasın, Allah hepimizi ıslah etsin hepimize bir Nasuh tövbesi nasip etsin. Nisa suresinde Allah cc ; "Ey iman edenler! Sarhoş iken, ne dediğinizi bilinceye (kendinize gelinceye kadar) ve cünüp iken de -yolculukta olmanız hariç- gusül edinceye kadar namaza yaklaşmayın. "

müftü_değilim 4 yıl önce

herkes alim herkes müftülük yapıyor klavye başında. Nusret efendi Allah kazancını bol eylesin adamlığın yaptığın iş yani dünya çapında markasın artık. bak işine kardeşim yolun açık olsun.

Toplam 7 beğeni

Atabey 4 yıl önce

Mekanında içki servisi yapmıyormusun...içki içmesen bile kazancına Haram karıştırıyorsun.

Toplam 2 beğeni

Hakikat 4 yıl önce

Hadi oradan münafıklar millete içki terbiyeli et sat yanında her türlü içkiyi sat çıkmışlar lafa gelince herkes müslüman

Toplam 3 beğeni

DADAŞ 4 yıl önce

Allah affeder ama sen affetmeyeceksin galiba.

Toplam 2 Beğeni

Birol 4 yıl önce

Et ürünlerinden yeterince helal para kazanıyorsun. neden bu helal kazancı içki satarak haram karıştırıyorsun. Restoruantında içki satılmasa bile senin etler yine alıcısını bulur. Boş yere harama bulaşıyorsun.

Toplam 15 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun